01-03-09

De Toffe Toekomst van Batibouw

 

mobilhomeOmwille van de om zich heen slaande crisis, zal vanaf volgend jaar het auto-, vakantie- en bouwsalon als 1 eenheid doorgaan.  Totoff speelt hier reeds op in met de lancering van de Toff-mobil-holidayhome die nu in exclusiviteit hier voorgesteld wordt.  Voorbestellingen kunnen vanaf nu geplaatst worden bij het huis van misbruik 070 233 290, notariskosten hoeft u niet te betalen.

12:40 Gepost door Totoff |  Facebook

28-02-09

SOS Piet werkonbekwaam....

Totoff in Roemenie-4Nu SOS Piet in zijn eigen vingers gesneden heeft, zijn beide Totoffs rap terug naar Roemenië gevlogen (in Timisoara ging het natuurlijk terug goed mis - zie HLN) en toen heeft een van de clowns besloten in de tapijtenhandel te stappen. Op de pic kunt u zien dat hij een fijn partijtje op de kop wist te tikken. Nu maar leuren...

18:03 Gepost door Totoff |  Facebook

27-02-09

SOS Piet verrast Totoff en zichzelf...

Totoff meets SOS PIETChef-kok Piet Huysentruyt lost de culinaire problemen van de kijkers aan huis op en geeft handige en origi-nele keukentips en ideeën.

20:08 Gepost door Totoff |  Facebook

26-02-09

Opnieuw geen verlof voor Totoff...

Totoff crashOpnieuw geen verlof voor deze Totoff dit jaar. Gisteravond heeft een wegpiraat zijn mobiel dermate beschadigd dat hij opnieuw niet op verlof kan, trouwens niet naar zijn werk ook.

12:08 Gepost door Totoff |  Facebook

24-02-09

Totoff in Roemenië deel 3

Totoff in Roemenie-3Totoff neemt de tram en doet vreemde ontdekking. Daar moet je je eigen zetel meenemen zeker?

10:50 Gepost door Totoff |  Facebook

21-02-09

Totoff terug in Roemenië (2)

Totoff in Roemenie-2Totoff terug in Roemenië alwaar ze een moderne Roemeense verhuiswagen 'spotten'. Totoff overweegt dit vervoermiddel naar België te halen.

10:44 Gepost door Totoff |  Facebook

19-02-09

Facebook smeekt Totoff privacy niet te schenden....

facebookSinds Totoff een eigen page op FaceBook geopend heeft zijn de poppen pas goed aan het dansen. Wereldwijd smeekt FaceBook om hun persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Totoff trekt zich daar natuurlijk niks van aan en maakt hier nogmaals alle persoonlijke gegevens van FaceBook bekend. Klik op de pic om ze direkt te vinden. Overigens TOTOFF bereikt u hier 070 - 233290 (wilt u dit in het FaceBook engels lezen? Klik dan hier rechtsboven op "Deze site in het Engels?")

16:07 Gepost door Totoff |  Facebook

18-02-09

Totoff en global warming....

Zonnescherm5 copyEen wetenschapper denkt dat we global warming kunnen stoppen door een enorm zonnescherm voor de zon te schuiven. Het scherm moet triljoenen lenzen bevatten, zodat we meer dan 100.000 km² schaduw over de Aarde kunnen brengen. Totoff is tussen de bedrijven door al met een experiment hieromtrent begonnen met onverwacht gunstig resultaat. Klik op de pic voor het hele verhaal (bron HLN)

13:16 Gepost door Totoff |  Facebook

17-02-09

Totoff regelt Trucks-inhaalverbod....

parked trucksInhaalverbod van trucks in Belgie opgeheven. Totoff onderbreekt Roemenië-trip om de trucks terug in gang te krijgen. Vraag is, hoe gaan die Roemeense en andere 'natieve drivers' dit weten??? Van zodra dit is opgelost hoopt Totoff met een van die trucks terug in Roemenie te arriveren voor deel 2 van hun avonturen aldaar. Dus morgen hier zijn voor deel 2.

16:56 Gepost door Totoff |  Facebook

16-02-09

Totoff in Roemenië (1)

Totoff in Roemenië-advertentieNu Totoff zo goed als zeker alles kwijt is aan het Toftis avontuur in de Kreupelenlaan in Brussel (hoofdkantoor TOFTIS), zoeken ze hun heil in Roemenië. Op zoek naar vervoer, rap de ZIAR (krant) geraadpleegd. Hier een Dacia 1310(Roemeense Renault) te koop aangeboden. Tekst zegt: "DACIA 1310 - goede staat - ruilen voor ALCOHOL" - telefoonnummer is uit Brasov, dan weet u gelijk waar Totoff momenteel verblijft. (klik de pic om het goed te kunnen lezen, morgen deel 2 van Totoff in Roemenië)

17:20 Gepost door Totoff |  Facebook

10-02-09

Toftis: doet ie het of doet ie het niet?

toftis copyTotoff heeft vertrouwen, beurs en aandeelhouders niet...

12:12 Gepost door Totoff |  Facebook

04-02-09

Crisis-gadget van Totoff....

rope copyTotoff brengt crisis-gadget op de markt. Nu TCG voor slechts 5 euro. U krijgt na ontvangst van uw vijfer, uw TCG gratis thuis en nog anoniem ook. Dat uw buren niks in de gaten krijgen he? Tenslotte moet het een verrassing blijven toch? Doe mee met TCG en bestel nu, maak 5 euro over op 068-2217070-65. Veel genoegen met uw bestelling.

18:43 Gepost door Totoff |  Facebook

31-01-09

KoeKnuffelen bij Totoff.....

koeknuffelOntstressen op een unieke manier. Zoek een gezellig plekje op de wei of in de stal en installeer u  tussen de koeien. Non verbale communicatie met de koe prikkelen de rechterhersenhelft. Nadien vlijt u zich tegen deze lieve diertjes aan en geniet u van hun lichamelijke warmte. Met dit verrassende en origineel antistress programma komt u tot innerlijke rust. Zowel de mens als de lieve koe aanvaarden in dankbaarheid de effecten van dit origineel ontspanningsprogramma . Na het koe knuffelen kunt u optioneel nog genieten van een heerlijk dineetje. In elk geval keert u als een andere mens terug naar huis. Boek nu via 070 -233290. Groepskorting KoeKnuffelen mogelijk.

12:38 Gepost door Totoff |  Facebook

28-01-09

29 januari GEDICHTENDAG....

totoff gedichtendagHet is zover: GEDICHTENDAG. Hier dragen de beide TOTOFFS voor uit de bundels van SOS PIET (deel 1 en 2). Binnenkort verkrijgbaar op moderne geluidsdrager.

15:50 Gepost door Totoff |  Facebook

24-01-09

Chinees Nieuw Jaar in Totoff-land...

chinees vuurwerkMaandag 26 januari is het terug zover... Chinees Nieuw Jaar in Totoff-Land. Uitgenast die Chinezen.... wij maar betalen voor die zinloze knallerij en hun maar vangen!!! Hier neemt de andere Totoff het heft in eigen hand en steekt het teen en tander reeds op voorhand in vuur. De andere Totoff bespreekt alvast de gevolgen met een lokale politieagent die alles van nabij meemaakt. Maak nu kans op een gratis knalpartij bij u thuis en sms KNAL naar 3339. U moet alleen maar afwachten of u gewonnen hebt.

19:03 Gepost door Totoff |  Facebook

22-01-09

Totoff scoort op Carnavalkanaal...

carnavalscreenshot-smallLes Totoff De Belgique wordt steeds vaker (op verzoek) ten gehore gebracht op hét CARNAVAL-kanaal. Klik op de CARNAVAL-playlist om het te horen.

19:47 Gepost door Totoff |  Facebook

18-01-09

meest deprimerende dag van het jaar......

depri-clownsNiemand ontkomt eraan: maandag 19 januari is het weer 'blue monday', oftewel de meest deprimerende dag van het jaar. De Engelse psycholoog Cliff Arnall bedacht een wetenschappelijke formule waaruit bleek dat de derde maandag in januari de dag is waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Het slechte weer in januari maakt sowieso al velen somber. Bovendien realiseren mensen zich in de derde week van januari dat zij hun goede voornemens alweer hebben verbroken en dat het nog heel lang duurt voordat zij weer vakantie hebben. Daarnaast zijn de meesten in januari nog redelijk blut door de feestdagen, terwijl in de derde week wel weer de maandelijkse rekeningen binnenstromen. De vrolijkste dag is trouwens 19 juni, maar daar komen we nog op terug, bij leven en welzijn. (klik op de pic om u nog meer depri te voelen)

10:56 Gepost door Totoff |  Facebook

12-01-09

Totoff on Ice......

totoff on iceTrekt Totoff eindelijk de scheve schaats aan, gaat het toch zeker dooien.....

15:41 Gepost door Totoff |  Facebook

07-01-09

Totoff glijdt uit....

Totoff crashed in FranceTotoff hier op weg naar een spetterende show in Frankrijk, raakt van de weg en glijdt uit vanwege een plots overstekende strooiwagen. Hier wordt tussen beide clowns overleg gepleegd of de show nu wel of niet zal doorgang vinden. Ook hoe ze terug thuis geraken.

16:15 Gepost door Totoff |  Facebook

05-01-09

Elfsteden-TOCH in België door Totoff...

waar blijft het nuTotoff organiseert ELF-STEDEN-TOCH in België. Nu de sneeuw met pakken neervalt organiseert Totoff een heuse ELF-STEDEN toch in België. De rit zal een aanvang nemen in Oostende, vervolgens langs Kortemark, Aalst, Nijvel, Nieuwpoort, Staden, Brussel, Charleroi, Izegem, Hasselt om uiteindelijk terug te eindigen in Antwerpen. Inschrijven kan nog (zolang het niet dooit) door 'TOCH' te sms-sen naar 3339. U krijgt dan per kerende een banknummer door waarop u de inschrijfkosten (slechts 150 euro) kan overmaken. Na uw overmaking ontvangt u de reisbescheiden gratis thuis.

17:10 Gepost door Totoff |  Facebook

25-12-08

Totoff gooit hoge ogen in Frankrijk....

les totoff de belgique-pic Totoff tourt momenteel NIET in France met hun nieuwste hit Ye Ye (of zoiets). Ze zijn terug in Brussel voor declaraties en zo meer. Klik op de pic voor de clip. Btw. Totoffclowns nu ook op FACEBOOK. Klik daar Totoff en er gaat een wereld open. (oh ja wel eerst registreren)

14:26 Gepost door Totoff |  Facebook

20-12-08

Totoff Clowns in Glazen Huis....

glazen huisIn navolging van de Glazen Huis aktie door Studio Brussel, hebben de Totoffs nu ook een eigen Glazen Huis. Met deze aktie zet Tototf zich in voor het zeepaard. De inkomsten van de optredens gaan voortaan integraal rechtstreeks naar het Glazen Huis.

11:10 Gepost door Totoff |  Facebook

15-12-08

Derrick laat leegte achter, Totoff vult op....

derrick copyHorst Tappart, beter bekend als Derrick heeft na 600.000 afleveringen van de befaamde Duitse Krimi-serie het stokje overgegeven aan Totoff, die hier verhoord wordt in verband met misplaatst humoristisch gedrag. Derrick is niet meer, lang leve Derrick. Klik op de pic voor Derrick-herkenningsTune. Het woord zegt het al.

18:08 Gepost door Totoff |  Facebook

02-11-08

Totoff en het jaar van de paling...

eet meer visch

De paling is uitgeroepen tot vis van het jaar 2009. Bedoeling is om de vis, die al bijna tien jaar op rode lijst prijkt van bedreigde vissoorten, beter te beschermen.
De Europese Unie en CITES, de Conventie over de Internationale handel in Bedreigde Soorten, plannen enkele beschermingsmaatregelen, onder andere op het vlak van de reproductie en commerciële beperkingen. Sinds juni 2007 is paling ook opgenomen op de CITES-lijst van beschermde diersoorten om te voorkomen dat hij uitsterft.
Juist nu de Totoffs een lucratieve neveninkomstenbron gevonden hebben, namelijk het overbevangen van de paling.

10:06 Gepost door Totoff |  Facebook

26-10-08

Totoff opent Museum van Onbenulligheden....

museum van onbenullligheidDe beroepsontregelaars bekend onder de naam Totoff Clowns gaan educatief en hebben zojuist het Museum van Onbenulliheden geopend. Hier kan men ondermeer leren dat de Grutto in één keer 11.700 km kan vliegen, dat de Siberische Grote Wulp 6.500 km doet en dat de Weidekrekel door 70 cm hoog te springen zijn eigen lichaamslengte met faktor 100 overtreft. Verder is de gorilla het sterkste zoogdier dat zomaar 900 kilo kan tillen. Het sterkste reptiel is de krokodil die een 250 kilo zware zebra onder water kan trekken en nog opeten ook. Voor meer wetenswaardig- en onbenulligheden, op naar Het Museum van Onbenulligheden. Reserveren kan op 070 233290.

13:26 Gepost door Totoff |  Facebook

15-10-08

Totoff en het klimaat.....

klimaat"De nieuwste wetenschappelijke inzichten laten zien dat het zeer urgent is dat we ons praktisch voorbereiden op klimaatveran-dering. Er is geen honderd, maar nog slechts dertig jaar de tijd om maatregelen te nemen, die moeten voorkomen dat de zeespiegel minstens zes meter stijgt." Dat zegt professor Klimaatverandering, water en veiligheid Pier Vellinga morgen in zijn intreerede aan de Wageningen Universiteit. Volgens de prof moeten we dringend brede dijken beginnen bouwen. Daarop kunnen volgens hem zelfs huizen worden gebouwd. Totoff Clowns spelen handig op deze rage in en laten in hun nieuwste show u alvast kennis maken met de gevolgen, namelijk bakken water. Wilt u dit als eerste meemaken? Bel dan nu 070 - 233290 en u zit op de eerste rij.

15:42 Gepost door Totoff |  Facebook

12-10-08

Totoff neemt bank in bezit....

bank-overnameOndanks de heersende Bankmalaise, wisten de Totoff Clowns toch deftige Bank over en in bezit te nemen.

12:47 Gepost door Totoff |  Facebook

03-10-08

Totoff ontdekt unieke fietsenstalling.....

fietsOp hun ontdekkingstochten door België ontdekten de Totoff Clowns een unieke fietsenstalling. Men denkt erover het patent hiervan over te nemen en het project verder in de markt te zetten. Oh ja, kan de eigenaar van de betreffende fiets zich melden aub?

09:07 Gepost door Totoff |  Facebook

30-09-08

Suksesmanagers weggekocht in slopende bankoorlog

Deksia
Het is niet meer bij te houden, hebben ze gisteren de ene bank van de ondergang gered, worden de Totoff's vandaag reeds weggekocht door de concurrenten om aldaar orde op zaken te zetten. " Wij maar uitleggen dat die hele crisis alleen maar een reclamestunt was door ons opgezet, kunnen we vandaag alweer gaan bulten bij die andere bank". Bij iedere 1000 € die men deponeert op de nieuwste spaarrekening, krijgt men trouwens een optreden van de Totoff Clowns cadeau (duur : 8 ' ), ideaal voor de openbeurs dagen en het feest van de lege portemonnee.

16:36 Gepost door Totoff |  Facebook

29-09-08

Met vertrouwen de toekomst tegemoet

toftis copyAl is de nood nog zo hoog, de redding is steeds nabij.  De nieuwe directie van deze alombekende bank ziet de toekomst dan ook rooskleurig tegemoet.  Er zijn zelfs uitbreidingsplannen naar Andorra, Monza, Macao en Liechtenstein. Spreuk van de maand : Als de bladeren vallen in den herfst, is het goed om met uw gat op de centen te zitten.

13:20 Gepost door Totoff |  Facebook