21-01-10

BigBrother & Totoff Clowns...

big brother copy
BigBrother binnenkort op de radio. TOTOFF-clowns laten zich 5 dagen opsluiten in een boerderij, zonder gas, licht, water, voedsel, televisie, radio, wc en kranten. Beide clowns krijgen alleen beschikking over laptop (geen desktop, want er is ook geen buro) en natuurlijk internetverbinding. Ze mogen alleen skypen, twitteren, facebooken, bloggen, netloggen en msnnen. Aangezien er geen televisie is wordt dit alles kenbaar gemaakt via internetradio. Hoor hoe Totoff nix zegt vanaf 1 t/m 5 februari op www.totoffclowns.be.

22:47 Gepost door Totoff |  Facebook

08-01-10

Totoff Clowns moeien zich met de winter....

Totoff-Snow

Totoff moeit zich met het winterweer. Hier vindt de rechter Totoff (links op de foto) nog een laatste korrel zout terwijl de linker Totoff (rechts op de foto) een nachtegaal ge'spot' heeft. Met achteropkomend 'verkeer' wordt geen rekening gehouden.

19:04 Gepost door Totoff |  Facebook

06-01-10

zet TOTOFF niet voor AAP en redt SAAB....

SAAB moet blijven screenshotNu Totoff in het nieuws is met de zojuist aangeschafte helikopter, mailt SAAB Totoff om mee te doen met de reddingsaktie (een soort Glazen Huis) ten gunste van het voortbestaan van de beroemde SAAB auto, vliegtuigen én helikopters. (precies). In nauwe samenwerking met David Blumberg (de maker van de hit 'I will survive van Gloria Gaynor') doken ze de studio's in en maakten de SaabReddingsHit (SRH) die u hierbij kunt bekijken en downloaden. U kunt zelfs een SAAB winnen. Volg de instructies op de clip. (klik er op) Help TOTOFF CLOWNS met de aktie "Zet TOTOFF niet voor AAP en redt SAAB". Succes. En alvast bedankt voor uw bijdrage.

19:13 Gepost door Totoff |  Facebook

Totoff in strijd met de winter...

Totoff-Heli
Totoff Clowns zetten grote middelen in om te ontkomen aan de strenge winter die heel België in haar ijzeren greep heeft. Totoff wil - om teleurstellingen te voorkomen - tijdens optredens 'op tijd komen' en heeft daartoe een helikopter aangeschaft. Opstijgen vanuit de Totoff-Headquarters is geen probleem, maar het landen schept nog verwarring. Zo willen vele burgemeesters - vooral van bescheiden plaatsen - geen landingsrechten geven. Niet erg, u kunt de spectaculaire TOTOFF-show ook in de lucht aanschouwen. Zo springt één der Totoffs zonder parachute uit het toestel, maar net voordat het mis gaat 'vangt' zijn collega hem op. Nog meer gedurfde Totoff-stunts kunt u op deze site live volgen.

15:40 Gepost door Totoff |  Facebook

04-01-10

Arreslee niet naar Lapland... Totoff weet waarom....

Totoff ruimt arreslee op
Na heel België in bittere koude te hebben afgesjeest, ruimt Totoff de arreslee op. Nee die gaat helemaal niet terug naar Lapland, die gaat gewoon naar Van Hie Kerst-decoraties. Hier komen ook de ballen vandaan. Happy New Year.

13:47 Gepost door Totoff |  Facebook

31-12-09

2010 in ToToff land.... nu vanaf.... euro

whats up
Totoff Clowns wensen u van alles, maar bovenal een toTOF 2010. Klik de pic voor vuurwerk. Bestel nu een clown voordat het te laat is..... Oh ja.... achter de Totoffs ziet u hun IJS-SCULPTUUR...

16:44 Gepost door Totoff |  Facebook

15-12-09

De Eén doet het zo, de ander weer anders

bkerst4. copie

Ieder doet het op zijn manier, de ene strooit glitterende sterretjes over onze hoofden, de andere gooit met de Dom van Milaan.  Wij doen het alleen met goede voornemens.  Klik op onze kerstkaart en de wondermooie klanken van onze ontroerende kerstboodschap zullen uit uw luidsprekers vloeien.  Klik dus nu en Kerst zal nooit meer hetzelfde zijn.

21:03 Gepost door Totoff |  Facebook

11-12-09

Al is het Glazen Huis overvol, Totoff giet ze vol.

Glazen Totoffhuis
Met al die drukte rond het Glazen Huis te Gent, zou men de andere besmetters van malaria vergeten.  Daarom doen de Totoff clowns nu een regelrechte aanval tegen de watermuggen, jawel niets is gevaarlijker dan aan de waterkant door slaap overmand te worden.  Geef vandaag nog uw gifte zodat we de visbak helemaal kunnen vullen en een snorkel schenken aan wie onderwater vissen gaat.  De zeepaardjes staan nu reeds aan onze kant.

15:59 Gepost door Totoff |  Facebook

Het komt allemaal op zijn tijd

Een jaar gaat snel, gebruik het dus wel ... Terwijl op allerhande kerstmarkten overal ten lande de Lovania rijkelijk vloeit, zijn onze vrienden rustigjes begonnen met het uitvoeren van de eerste capriolen op glad ijs.  We zien hier de aanloop tot een dubbele axel voor de ogen van de verraste tramconducteur.  Hoe het afgelopen is ?  Iedere pientere voorbijganger zal ondertussen gemerkt hebben dat deze onveilige tramstellen sindsdien uit gebruik genomen werden.

Totoff meets Tram

12:26 Gepost door Totoff |  Facebook

03-12-09

Frank Dewinne en Totoff Clowns... een trio....

frank de winne copy
Frank Dewinne is terug op aarde en is herenigt met zijn gabbers de Totoffs. Zo te zien doet een half uurke zonnebank meer goed dan een half jaar buitenaards. Frank gaat vanaf nu als side-kick fungeren van de Totoff Clowns. Als dat maar lachen wordt....

16:54 Gepost door Totoff |  Facebook

13-11-09

Sinterklaas is hier al lang.... laat u niet bedriegen...

SintoffSinterklaas is al lang binnen.... niks zaterdag of zo.... hij zit hier met een partij kinderen en die vervelende Totoffs ook nog... Oh ja... boek nu de Totoffs (ja zoals u ze ziet op de foto) - maar dan met 2, enne .... SpeculOOs of SpeculAAs... Totoff is SinterKlAAs.....

19:50 Gepost door Totoff |  Facebook

13-10-09

Totoff en de Aquariaat-Show is onderweg....

Totoff AquariaatShowTotoff-Clowns nu aktief in de Aquaria-business. Met hun zwaargewicht Aquariaat-Show reizen ze stad, land en water af op zoek naar vis-spotters. Onderweg ontzien ze niemand of niets. Voor de echte vis-spotters: de inhoud is veel (heel veel) water, forel, zalm, zeepaardjes en sterren. Bij elke Aquariaat-Show kan men zich verlekkeren op gebakken vis. Deze week wordt bekend gemaakt waar de show stil zal vallen, dus blijf deze site bezoeken.

19:34 Gepost door Totoff |  Facebook

28-09-09

1 oktober nog maar 42 huisdieren in huis....

totoff en huisdierVanaf 1 oktober mogen nog maar 42 soorten zoogdieren als huisdier worden gehouden. Ook de handel in zoogdieren wordt sterk beperkt, om te vermijden dat mensen impulsief een dier kopen zonder te weten hoe het verzorgd en gehuisvest moet worden. Gelukkig mag het Totoff-huisdier (EDELHERT - zie foto) behouden worden. Om beurten laten de Totoffs het dier uit want het is geen doen op de 7e verdieping in een flatje en dat gewei past niet in de lift. Hieronder wat straks nog als huisdier thuis mag komen. bennettwallabie, hond, kat, fret, ezel, muildier, paard, muilezel, varken, lama, guanaco, alpaca, axishert, EDELHERT, sikahert, damhert, huisrund, Aziatische buffel, geit, steenbok, wild schaap, schaap, zwartstaartprairiehond, Aziatische gestreepte grond-eekhoorn, oostelijke wangzakeekhoorn, Chinese dwerghamster,
goudhamster, Campbell dwerghamster, Roborovski dwerg- hamster, Dzjoengaarse dwerghamster, echte renmuis, woestijn-muis, stekelmuis, dwergmuis, Afrikaanse dwergmuis, huismuis,
bruine rat, chinchilla, cavia, mara, degoe, konijn en niet te vergeten Dé VISCH....

21:53 Gepost door Totoff |  Facebook

24-09-09

Totoff ontdekt water op maan...

totoff ontdekt waterStraks maakt de Nasa bekend dat er "grote hoeveelheden water" gevonden zijn op de maan. De ontdekking gebeurde door Totoff, de eerste Belgische maanmissie, die uitgerust was met Nasa's Moon Mineralogy Mapper (M3). Daarmee is de droom van een permanente basis op de maan ineens stappen dichterbij gekomen. Er is meer: niet alleen zit de maan blijkbaar met een flinke waterreserve, de missie zegt ook bewijs te hebben gevonden dat er nog steeds water gevormd wordt. Daar zorgt de zon vreemd genoeg voor. Na de persconferentie zal Totoff gratis optreden.

09:39 Gepost door Totoff |  Facebook

17-09-09

Er is altijd een plaatsje vrij

BROMMER UITKIEZENDank zij onze goede relaties met het stadsbestuur van Antwerpen, kunnen we regelmatig toch een winstgevend zaakje opzetten. Foutief geplaatste fietsen zullen in de buurt van het Centraal Station vanaf 21 september verwijderd worden, reeds eerder gebeurde dit met de motorfietsen, Totoff heeft ondertussen in zijne hof plaats gemaakt om de fietsen te stallen die de verschillende combi's volgende week zullen aandragen, tegen een kleine bijdrage weet u dus waar u ze kunt komen ophalen.  Trouwens wie met de trein reist heeft geen fiets meer nodig.

19:06 Gepost door Totoff |  Facebook

14-09-09

Uitvinding van de eeuw door Totoff....

Camiontoff
Totoff doet de uitvinding van de eeuw. Vanaf nu geen parkeerproblemen meer met deze (test)-opvouw-camion. Inmiddels is patent aangevraagd en wordt hard gewerkt aan een personenauto. Meer weten over deze schitterende vinding, klik de pic.

17:00 Gepost door Totoff |  Facebook

05-09-09

Totoff oefent in Central Hall....

recital copyTotoff Clowns met nieuwe act. Hier spelen ze 'het' in. Voortaan bij elk optreden hebben ze 'hem' bijzich. Klik de pic om beter te zien.

10:31 Gepost door Totoff |  Facebook

26-08-09

Totoff naar huis na PuitenKermis...en vlot op weg naar Ruilaarse Feesten te Lochristi

bierTotoff spectaculair naar huis na wervelende show op PuitenKermis.  Er resten gelukkig een paar dagen, alvorens ze op 6 september om 16 uur een volgende show zullen afleveren op de Ruilaarse Feesten. 

10:16 Gepost door Totoff |  Facebook

23-08-09

Totoff kijgt het in de bol.....

moon-meets-totoffTotoff ziet ze nu al vliegen voor het GRATIS optreden in ... ja waar was het ook weer?

22:45 Gepost door Totoff |  Facebook

21-08-09

Gratis Totoff, schrijf nu in.... of kom langs....

Puitenkermis-Totoff1

10:51 Gepost door Totoff |  Facebook

20-08-09

VOORDE MAAKT ZICH KLAAR VOOR TOTOFF

Voorde tent Voorde tent interieur

Voorde spandoek

De laatste voorbereidingen zijn aan de gang in de Ophemstraat, de eerste kermisattracties bouwen reeds op.  De drankvoorraad voor de clowns is reeds aanwezig.  23/08 is er de grote rommelmarkt, maandag de seniorenshow gepresenteerd door Arsène.  Dinsdag 25/08 is er het GRATIS optreden van de TOTOFF CLOWNS vanaf 15 uur en in de avond DEAN en CHRISTOFF.Maar wat doen die Helmut Lotti en Mega Mindy met een kangoeroe ? Antwoord dinsdag

20:26 Gepost door Totoff |  Facebook

28-07-09

Totoff nu GRATIS op 25 augustus....

VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN !!!! Op dinsdag 25 augustus is het zover, voor alle fans ten lande de eerste grote meeting en bijbehorend GRATIS optreden van de Totoff Clowns. Een complete show van een uur met grappen en sketches van de Totoff's, die zweet noch dorst zullen sparen om U allen te vermaken.

TotoffMouch jpg

's Avonds is er nog een optreden van de sterrenjongens DEAN en CHRISTOFF voor de meer muzikaal aangelegde kijkers.  Start van optreden is omstreeks 16 uur in de grote tent van de Puitenkermis te Voorde ( Ninove) in de Ophemstraat.  Toeters en bellen toegelaten, achteraf "Meet & Greet the mexican flu" ism het blauwe kruis, dat eventueel tot collectieve inenting kan overgaan.

12:55 Gepost door Totoff |  Facebook

23-07-09

Totoff en Mexicaanse griep....

Totoff influenza
Totoff bindt strijd aan tegen Mexicaanse griep met design-mondmasker. Nu te koop voor 5 euro het paar.  Binnenkort verkrijgbaar bij de optieker van uw keuze in 12 maandelijkse afbetalingen.

13:09 Gepost door Totoff |  Facebook

04-07-09

Michael Jackson ft. Totoff....

Thriller-TotoffTotoff Clowns featuring Michael Jackson met een remake van Thriller (Tour de France). Click de pic voor de videoversie.

12:19 Gepost door Totoff |  Facebook

03-07-09

Totoff @ Le Manege Carre Senart...

Le ManegeTotoff met gratis optreden op Le Manege Carre Senart in Antwerpen. Optredens tijdens dit mechanisch spektakel telkens om 13 - 15 en 17 uur of zo. Kom naar Antwerpen en ontmoet Totoff gratis.

11:27 Gepost door Totoff |  Facebook

30-06-09

Totoff expositie in Antwerpen...

totoff met tentoonstellingTotoff Clowns openen unieke expositie te Antwerpen. Van oud ijzer zijn allerhande insekten en andere 'enge' beesten gemaakt die binnenkort tot leven komen. Komt dat zien, komt dat zien. Totoff signeert alle bezoekers.

14:15 Gepost door Totoff |  Facebook

26-06-09

Totoff en het geheim van graancirkels...

graancirkelsBoeren op het Australische eiland Tasmanië denken te weten hoe de mysterieuze graancirkels in hun velden zijn ontstaan. Volgens de landbouwers eten wallaby's hun papaver op waardoor ze high worden en in rondjes blijven rondhuppelen. Papaver is de grondstof voor heroïne. Er waren eerder problemen met schapen en herten die van de plant aten en doordraaiden, maar daar werden maatregelen tegen genomen. Totoff ging op onderzoek en trof een heel andere boosdoener aan.

11:24 Gepost door Totoff |  Facebook

20-06-09

Totoff ziet Sterretjes(meisjes)...

Sterretjemeisje-garageTVKlik op de pic en hoor/zie wat de Totoffeerders doen als ze SterretjesMeisjes zien. Bestel nu TotoffClowns aan humoristisch tarief. (Bij bestelling van één TotoffClown, de tweede GRATIS!!!)

16:14 Gepost door Totoff |  Facebook

18-06-09

Totoff ism NASA....

hole copyNasa is van plan een missie te lanceren met een raket aan boord die een gat in de maan moet boren. Op die manier wil Nasa nagaan of er water zit in de oppervlakte die openbarst. Daarvoor zullen ze de wolk, die ontstaat na de explosie, onderzoeken op sporen van waterdamp. Volgens wetenschappers zal de wolk ook van op Aarde zichtbaar zijn. Water zou belangrijk zijn om een basis op de maan op te richten. Hoewel de maan overal droog lijkt, zou er in de kraters ijs kunnen zitten dat nooit in aanraking komt met zonlicht. Totoff Clowns laten hier reeds proefboren.

15:18 Gepost door Totoff |  Facebook

12-06-09

Totoff doet historische vondst in Laakdal...

tupperwareBij opgravingen in Laakdal hebben archeologen gisteren een uniek middeleeuws kommetje gevonden. Het gaat om een verguld exemplaar dat in zeer goede staat is. Het werd ontdekt in een van de waterputten die eerder werden blootgelegd op de site aan de Toke van Nestestraat in de Laakdalse deelgemeente Vorst.
Het kommetje is volgense de onderzoekers erg zeldzaam en opmerkelijk goed bewaard gebleven. De opgravingen in Laakdal zijn al een tijdje aan de gang. Het meest in het oog springende stuk erfgoed is de middeleeuwse waterput die bestaat uit een grote uitgeholde boomstam en die bijna drie meter diep in de grond zit. Er werden ook sporen gevonden van een bootvormig huis. Kroon op het werk is echter het unieke kommetje met een diameter van 20 centimeter en een hoogte van 5 centimeter. (zie foto)

11:46 Gepost door Totoff |  Facebook