15-06-10

Vrijheid van meningsuiting

vuvuzela-600Het was dan wel geen thema meer op de afgelopen verkiezingen, maar het staat nog steeds hoog in het Totoff-vaandel.  Blijkbaar doet België niet mee en dus wordt er uitgekeken naar een andere ploeg om voor te supporteren, onze blikken zijn dus nu gericht op Luxemburg en Monaco, ondertussen wordt er stevig geoefend op een vuvuzela die we kregen van een misnoegde Vaticaan-supporter.

12:22 Gepost door Totoff |  Facebook

13-06-10

Tja ...

stemburo 

En ziehier de resultaten

 

Economie mondiale
Vraag die de Totoff's bezighoudt is of men de diagram van links naar rechts moet lezen of omgekeerd.  Daar zou namelijk het al dan niet hebben van winst uit te achterhalen zijn. Wat ik ten zeerste betwijfel...

12:25 Gepost door Totoff |  Facebook

09-06-10

Totoffclowns zoals ze zijn op MENT tv

ment tv

 Totoff clowns zijn te gast in het programma HALLO VLAANDEREN op MENT tv.  Je vindt deze zender op kanaal 40 van je Telenet aanbod.  In het programma geven de Totoff's een vrijmoedige kijk op hun politieke standpunten, hun geschiedenis en toekomst in een tof gesprek met Virginie Claes.

Een gouden tip voor wie ze eens aan het werk wil zien in een televisie studio. Op deze zender komen trouwens meerdere artiesten van eigen bodem aan bod.Vrijdag 11/06 om 12 uur en zaterdag 12/06 om 15 uur

11:02 Gepost door Totoff |  Facebook

05-06-10

Op de melodie van " 't zijn zotten die werken"

Nog maar nauwelijks is de inboedel verkocht ( zie hieronder) of het fondsenwerven gaat verder.  Natuurlijk laten we ons niet door een verbod vangen, democratie boven alles, we geven hier in één van de drukste winkelstraten een mimische impressie van VERBODENeen noodruftige politicus.  Het trekorgel op het bord staat hierbij symbool voor de open en toe gaande deuren van het parlement of zoiets.

18:32 Gepost door Totoff |  Facebook

03-06-10

Totoff houdt uitverkoop

PVGV500Koken kost geld, politiek voeren ook.  Daarom zijn de Totoff clowns verplicht om wat hun dierbaar is te verkopen om affiches, ballonen, flyers en ander promotiemateriaal te bekostigen.  Hun kantoor in één van de betere wijken van de stad hebben ze zonet leeggehaald en het is wachten op de kooplustigen.  Zo simpel is het, voor geld danst de beer, geen poen = geen naam op de lijst in het stemhokje !

21:55 Gepost door Totoff |  Facebook

31-05-10

Geen berg (toren) te hoog

Totoff jumps in FranceAls we het zelf niet gezien hadden zouden we het ook niet geloven.  De lijst van kiesintenties blijft maar groeien achter de naam TOTOFF.  Zelfs zonder dat ze een lijst ingediend hebben.  Om de uitslag passend te vieren hebben de beide lijsttrekkers op een geheime locatie inmiddels de eertse verdieping van de Eiffeltoren laten nabouwen op 1/1.  Op verkiezingsavond zullen de overige partijbonzen een sprong maken al dan niet voorzien van een bungee-elastiek.  Het rode kruis zal enkele van zijn taliban verplegers sturen om desgevallend eerste hulp te bieden.

15:33 Gepost door Totoff |  Facebook

21-05-10

Partijoverleg op hoog niveau

Totoff ontdekt visvijverDat het niet gemakkelijk is al die politieke problemen op te lossen, weten we al.  Daarom wordt nu beroep gedaan op de modernste technologie om de gunst van de kiezer te verwerven.  Hier ziet u alle partijkopstukken dan ook stevig aan het werk, in wat ze het best kunnen : Spijkers zoeken op laag water.

13:34 Gepost door Totoff |  Facebook

14-05-10

Totoff doet ultieme oproep aan J.M.Pfaff

Nouvel An Chinois

BHV IS NIET ALLEEN EEN BRABANTS PROBLEEM

Nog nooit gehoord van de driehoek Brasschaat - Hoboken - Vosselaar zeker ?  De faciliteiten voor de wok-chinezen lopen daar nu wel de spuigaten uit.  Hoe lang moet dat nog duren ?  Straks krijgen we overal formica tafeltjes, eten met stokskes, ondergrondse kinderarbeid en last but not least vervalsing van de voetbalcompetitie.  We doen een oproep aan de eerste burger van Brasschaat om hier een (nationaal) stokske voor te steken, er vertrekt nu een mail naar alle burgemeesters van het getroffen gebied om de aldaar overgebleven en in hoge nood verkerende vlamingen zo snel mogelijk een pak friet met stoofvlees te bezorgen. WIJ LATEN U NIET IN DE STEEK !

19:59 Gepost door Totoff |  Facebook

06-05-10

Laat u niet verst(r)ikken !

01 copyJarenlang was de vlinderdas out, alleen leuk voor enkele wereldvreemde figuren.  Maar nu dus blijkbaar terug in trek op de kieslijsten, onze raad : "Laat U niet verstrikken, stikken laten ze u sowieso

14:27 Gepost door Totoff |  Facebook

03-05-10

Ook nog eens goed nieuws : Olievlek groter dan we dachten

Totoff spot eerste olievlekInternationale missie geslaagd voor de Totoff Clowns deze week in de Gulf van Mexico.  In opdracht van de regering in wording zijn ze daar op zoek naar goedkope olie om via de ocmw's in ons land te verdelen.  Een reuzegrote bron, zo blijkt het, produceert 3 miljoen ton per dag !  "Ge hebt het daar voor het opscheppen, zolang de vogels en vissen geen rotzooi in de olie strooien".  Volgende week zijn de eerste jerrycans te verkrijgen aan dumpingprijzen op uw plaatselijk gemeentehuis. Breng uw oude kookpotten mee.

12:05 Gepost door Totoff |  Facebook

24-04-10

De vrienden van de Totoff's zullen het oplossen

Het lijkt niet gemakkelijk om België uit de problemen te halen, een professor van de Vlerick Hogeschool pleitte zelfs voor een buitenlandse onderhandelaar die de gemeenschappen tot een oplossing kon dwingen.  Totoff ging even zijn vrienden polsen en hier zijn we met enkele mogelijke doorzetters.Totoff Eurovision MoscouTotoff-Balkenendetotoff meets sint-small

16:37 Gepost door Totoff |  Facebook

22-04-10

Totoff sneller dan Leterme bij Albert II

Totoff biedt ontslag aanHet worden drukke tijden voor Totoff, nog maar nauwelijks zijn alle gestrande passagiers over de stofwolk gevlogen of daar dient het volgende probleem zich reeds aan.  Men zou voor minder.  Daarom heeft Totoff zich meteen naar het paleis gehaast om Leterme voor te zijn en als eerste zijn ontslag aan te bieden.  De Vorst houdt het nog in beraad, inmiddels heeft Totoff reeds geboekt voor een citytrip naar Reyckjavik.

17:23 Gepost door Totoff |  Facebook

17-04-10

Totoff brengt U over de wolken

Totoff-AirTerwijl het luchtruim voor alle vliegverkeer gesloten is, vliegt Totoff-air gewoon door.  Het zicht is belabberd vanwege de immer toenemende aswolken afkomstig van de IJslandse vulkaanuitbarsting (Eyjafjallajökull), maar de Totoff crew heeft er tot zover geen moeilijkheden mee aangezien ze op de automatische piloot (rechts in beeld) vliegen.  Nu boeken is besparen, sms YES met uw naam en adres naar 3339 en Totoff-air komt u thuis ophalen ( met stoffer en blik)

13:58 Gepost door Totoff |  Facebook

15-04-10

Aswolk boven Totoffland...

Vulkaan-as boven Totoffland
Vulkanische as-wolk nu reeds boven Totoff-Land (reeds blijvend boven Brussel). Beide Totoffs hebben reeds de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Gene paniek, de vulkanische as bestaat louter uit rotsblokken en glas !!!

12:49 Gepost door Totoff |  Facebook

13-04-10

Genoeg gelachen

De nieuwste ontwikkelingen rond BHV laten het ergste vermoeden, het gaat nu al zover dat in deze gemeenten in de brusselse rand speciale borden geplaatst zullen worden om de bevolking te waarschuwen tegen het lichtvoetige optreden van enkele kunstenmakers.  Deze types zijn erop uit de voorbijgangers te laten lachen en dat is totaal ongepast in deze contreien.  Dit prototype zal dus morgenmiddag om 13.02 aangeboden worden aan de gezant die belast is met het doorhakken van de knoop.pas op clowns copy

12:55 Gepost door Totoff |  Facebook

02-04-10

Zoals het paasklokje daar tikt, tikt het nergens

TOTOFF EGGS1Happy Pasen aan al wie een mooi ei legt.  Het Totoff-plantsoen is ondertussen de meest gewilde plek geworden en enige organisatie dringt zich op.  Effe mooi in de file staan alvorens zijn ei te leggen en alle konijnen zijn tevreden.

17:32 Gepost door Totoff |  Facebook

29-03-10

Totoff presents nieuwste Opel....

Totofftank copy
Totoff breakt de rondetafeldiscussie tussen GM en meer van die lui en redt OPEL met hun nieuwste vinding de Totoff Tank !!! Dit eigen ontwerp rijdt niet op banden, niet op rails, niet op naft.... De Totoff Tank 2 (Tank 1 was een mislukte proefversie) verplaatst zich met perslucht via de slimme pijpconstructie op het dak. Op die manier kan dit rijtuig worden ingezet op de slechte Belgische wegen, water én op rails in geval er een treinstaking is. Inmiddels is octrooi aangevraagd bij Testaankoop en Unizo. OPEL Antwerpen zal de eerste serie produceren.
Blijf deze site volgen voor het vervolg.

15:44 Gepost door Totoff |  Facebook

15-03-10

Brekend nieuws over Tom Dice & Totoff...

Tom Dice meets Totoff-600Zojuist werd door het Totoff theaterburo Roet Pielen het volgende persbericht bekend gemaakt: "Ondanks hardnekkige negatieve geruchten zal Tom Dice toch België tijdens het komende Eurosongfestival vertegenwoordigen met zijn nummerke 'Mijn gitaar en Ik', echter nu met de Totoff Clowns als side-kicks. De Totoffs zullen voor de nodige vrolijke noten zorgen en aldus de finaleplaats zeker stellen. Bovendien brengen we een primeur: de televisiepresentatie zal dit jaar in handen zijn van niemand minder dan Part Beeters." (klik op de foto voor de inzending)

16:36 Gepost door Totoff |  Facebook

12-03-10

Wat nu ?

Totoff op het Binnenhof-1Tja een groot probleem in Nederland waar dus niemand meer wil of kan verder doen.  Totoff werd aangezocht om wat te bedenken en dus meteen heeft hij zijn adresboekje bovengehaald en circuleren namen van nieuwe beloftevolle elementen als daar zijn : Eyskens, Tindemans, Declercq, Dehaene (als hij hier klaar is ), Decroo, u ziet eindelijk is de jeugd aan zet.

14:56 Gepost door Totoff |  Facebook

10-03-10

Totoff naar Oslo....

Totoff presents eurosongTom Dice die België zou vertegnwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival in Oslo, haakt vroegtijdig af en geeft de beurt door aan TOTOFF CLOWNS. Totoff opent het festival op 25 mei met de inmiddels gekende meezinger "BELGIUM ZERO POINTS". (dat klinkt al een pak positiever dan "Me and my guitar"....) De Totoffs blijven in Oslo, zolang het festival duurt (25, 27 en 29 mei), om zeker te zijn van hun finaleplaats. U kunt nu al Totoff supporten door alvast te smssen. Sms : 2help naar 3339 (1euro/minuut). Klik op de pic om de BELGIUM ZERO POINTS videoclip neer te laden.

13:08 Gepost door Totoff |  Facebook

08-03-10

Leterme vraagt Totoff advies...

media_xl_91954De Belgische regering heeft TOTOFF CLOWNS advies gevraagd om de bevolking voor te bereiden op toekomstige rampen. Aanleiding hiervoor is ondermeer de verkiezingen in Nederland, de gestegen criminaliteit in Brussel, de strenge winter en straks de enorm hete zomer. Totoff heeft een 'overlevings-pakket' samengesteld dat gratis is af te halen in de Wetstraat te Brussel: Het pakket omvat: - een paar teensloefen, - een tube zonnecréme, - een six pack jupiler, - een baksteen voor in de maag, - een abonnement op euro-assistance - een rol bio afbreekbaar toiletpapier, - een gps systeem op windenergie en een breekbare Totoff koffieMug. (van zodra onze 'aanlijn-sjop' is goedgekeurd door Testaankoop, kunt u ook hier uw overlevings-pakket bestellen)

13:42 Gepost door Totoff |  Facebook

06-03-10

Totoff ontdekt 'gat in de weg'...

roadaction
Veel overheden weten niet hoe ze de reparaties van de door de harde winter beschadigde straten en wegen moeten betalen. Het dorp Niederzimmern in Duitsland heeft er iets op gevonden: de gemeente verkoopt de gaten in het wegdek. Voor 50 euro kunnen belangstellenden 'eigenaar' worden van een gat in de weg. Bij de reparatie worden platen verwerkt in het wegdek. De 'eigenaar' van het opgevulde gat mag dan bepalen welke tekst erop komt te staan. Vanzelfsprekend was Totoff er als de kippen bij om hiervan publicitair te profiteren.

11:01 Gepost door Totoff |  Facebook

02-03-10

Totoff voorspelt slecht weer....

Totoff-weerbericht
Totoff voorspelt slecht weer. Met behulp van de modernste computertechnieken  voorspelt Totoff vanaf nu slecht weer. Momenteel geeft Totoff een slechtweer-waarschuwing uit voor afgelopen zondag. Die dag zullen rukwinden met een snelheid van 160 km per uur voorbij razen, maar ja dat was zondag. Morgen krijgt u hier het weer van vandaag.

13:44 Gepost door Totoff |  Facebook

24-02-10

Totoff's sturen schaatser verkeerde kant op

Totoff-Balkenende Het was te verwachten dat ze na hun misdragingen op het ijs, nu ook op het matje geroepen zouden worden. Er zijn zware woorden gevallen. " Saboteurs" en "Onsportief " hoorden we.  De Totoff's blijven er kalm onder : " Wij hebben het gedaan uit vaderlandsliefde, als ons land niet wint met de bobslee, dan die Hollanders ook geen 10 km, bovendien, heeft die man in het midden op de foto zopas geen ontslag genomen ?  Die heeft ons niks te vertellen ! "  Waarna zij de Vancouverse nacht introkken onder het genot van een lekkere gueuze van bij ons.

19:55 Gepost door Totoff |  Facebook

17-02-10

Totoff succesvol in Vancouver...

Carwash2Paniek in Vancouver alwaar Totoff clowns de bobslee baan even gingen uittesten.  Blijkt nu dat die Canadezen het ijs afzetten wanneer er niet geschaatst, geschoven, getwirld of geslalomd wordt. Ons sportieve duo moest dus beroep doen op de welwillende hulp van Z.K.H. prins Laurent, die daar juist met zijn yacht aangemeerd was, om hun voertuig uit de bobslee baan te takelen.

16:36 Gepost door Totoff |  Facebook

15-02-10

Totoff maakt sneeuwpop...

Totoff maakt giant snowmanTotoff maakt reuze-sneeuwpop en dingt mee naar 'sneeuwman van het jaar' competitie. De verschrikkelijke sneeuwman op de foto ligt inmiddels uit te rusten in een 3-sterren whirlpool frigo in afwachting van volgend jaar.

15:49 Gepost door Totoff |  Facebook

14-02-10

Totoff zet sneeuw in Anderlecht kleuren

Totoff neige2Ook met goede wil kan het soms misgaan.  Ons duo had op uitnodiging van enkele burgemeesters uit de oostkantons besloten om dank zij de strooizout-crisis, de sneeuw te lijf te gaan met een nieuwe geestrijke substantie op basis van Bols Curaçao.  Groot is nu hun verbazing als overnacht het sneeuwtapijt een andere kleur heeft aangenomen.  Wat nu, eens proberen met Citroen jenever of Baileys ?

14:08 Gepost door Totoff |  Facebook

08-02-10

Het zal toch nie waar zijn zeker

penguins copyGa je al eens tijdens de krokusvakantie met de hele familie vanuit de zuidpool naar Blankenberge.  Wil je daar een fotooke maken en springt er opeens een trio onozelaars voor de camera. Wil het bureau voor toerisme hier eens iets aan doen a.u.b.

22:13 Gepost door Totoff |  Facebook

30-01-10

Totoff en netwerkproblemen...

netwerkproblemen
Totoff Clowns voor al uw netwerkproblemen. Wilt u een netwerkprobleem? Neem dan direkt contact op met Totoff via de knop MAIL TOTOFF HIER (rechts). Voor slechts 10 euro per uur maakt Totoff voor u een netwerkprobleem.

15:46 Gepost door Totoff |  Facebook

27-01-10

Totoff zuigt hem op ...

Suce le smogZe hebben toch werkelijk een remedie tegen alles.  Terwijl het hele land gebukt loopt en vooral stilstaat in de smog, hebben de twee spitsvondige clowns er weer wat opgevonden : De Smogzuiger, een helse machine die vandaag zijn première had in A'pen en daar in een mum van tijd alle smog opzoog en verwijderde.  Ondertussen houden we wel geheim waar deze eigengemaakte Dijson terug geleegd werd...

17:20 Gepost door Totoff |  Facebook