13-08-11

Nie warm, nie willen ...

Met de komende economischeTotoff Fried Hot Frankfurts ohne Curry.jpg recessie voor de deur, is de hoogste tijd gekomen van om te scholen.  Gedaan de gastronomische hoogstandjes met oesters en kreeft, tijd nu voor echt lekker eten !

Daarom zal ons handige duo volgende week het land afrijden met de nieuwste allermodernste worstenkraam.  Geen Ruilaarse Feesten of Dilbeekse Dikbilverkiezingen zullen nog veilig zijn voor deze culinaire attractiepool. Terwijl de ene Totoff achter de bakplaat al het lekkers aan het opheten is, zal de andere ervoor zorgen dat de nodige hongerige magen de weg naar het loket zullen gevonden hebben.  Er is zelfs gedacht aan een moderne afdakinstallatie zodat de worstenconsumerende klant zelfs tijdens hevige hoosbuien eigen aan ons klimaat, in alle rust en droogte de lekkernij verorberen kan, ondertussen genietend bij een lepel mosterd van enkele fijne grappen en grollen door het Totoff duo geserveerd.  Simpelheid in de uiterste vorm doorgedreven, maar tegen een prikje op de markt gebracht.  Stel dus vanaf nu uw komende bezoek aan één of andere amerikaanse hamburgerrestaurant even uit en wacht tot de mobiele Fried Hot Frakfurts van de Totoff's in uw parochie halt houdt.

17:15 Gepost door Totoff |  Facebook

Er valt weer wat te beleven

Etoiles tombantes.jpgIs het omdat 2012 met rasse schreden nadert ?   Zal het einde van de wereld voor binnenkort zijn ?  We weten het niet, dus wordt het tijd dat we ons hier op deze plaats met een beetje wetenschap bezig houden. 

Gisteren deden de Totoff's namelijk een ontdekking van het allergrootste belang bij hun bezoek aan de black light golf te Blankenberge.  Tot ieders stomme verbazing kwamen zij er in close contact met een vallende ster, wat op zichzelf reeds uiterst verdacht is.

Nadat de plaatselijke politie er was bijgeroepen bleek deze ster zelfs niet in het bezit van een parkeerticket, zowat de zwaarste overtreding die je tegenwoordig maken kan - na het steken van de verkeerde inhoud in de daarvoor bestemde vuilniszak, natuurlijk-. 

Voorlopig valt de identiteit en afkomst van de ster af te wachten, net als de wensen die  het bekende clownsduo bij deze gelegenheid dan ook gedaan heeft. 

10:23 Gepost door Totoff |  Facebook

11-08-11

De index antwoord niet meer

bel 20.jpg

14:16 Gepost door Totoff |  Facebook

04-08-11

Wie van de twee ?

Totoff in Egypte.jpg

Die zwijmelende, zweterige zwitserse wetenschappelijke vorsers toch.  Ze zijn niet alleen sterk in melkchocolade, maar nu hebben ze toch wel uitgezocht dat de helft van de westeuropese mannen afkomstig zouden zijn van de Egyptische farao Toetanchamon. 

Dus 1 van de 2 Totoff's bijvoorbeeld, zo gaat dat. 

1.Wie past dus het gouden masker ?

2.Wie heeft recht op een deel van de schat van het vervloekte graf ?  3.Wie krijgt als troostprijs een kistje sigaren van de farao ? 

Zullen we het ooit weten ?  Het antwoord binnenkort aldaar.

17:33 Gepost door Totoff |  Facebook

14-07-11

Nieuwste politiewagens zijn Totoff-ontwerp

chinese mercedes.jpg

Iedereen weet allang dat de politie overal ter wereld zeer intelligent is.  Zo ook in China, daar hadden de korpsoversten nieuwe dienstwagens van het merk Mercedes ontvangen, maar ze vonden dit toch wel wat te opzichtig, in een zgz. volksrepubliek ... dus vlug het logo van een ander ( Japans) merk erop bevestigd en geen boosdoener kijkt nog om.

Dat initiatief heeft nu ook onze eigen politiediensten geïnspireerd, en een aanvraag kwam binnen op ons bureau of we hier ook iets mee konden.  Een dienstwagen werd totaal opgepimpt en bekijkt uzelf nu hieronder maar dit prachtige resultaat, dank zij Totoff voelt geen boef zich nog veilig op zijn werk.

politie,totoff,R4,deudeuche,clown

11:39 Gepost door Totoff |  Facebook

13-07-11

Hoe splitsen Totoff Clowns de mierenhoop

splitsing,mierenhoop,totoff,bhv,weverAl meer dan een jaar horen we er met passie over praten, al meer dan tien jaar snappen we er niets van ... dus, waarom dan niet de daad bij het woord voegen en zelf aan de slag gaan.  In hun officiële uniform begaven de Totoff clowns zich begin deze week naar het Zoniënwoud om daar de grote mierenhoop te splitsen.  Terplekke aangekomen bleken ze werktuigen zoals houweel, koevoet, hamer en sikkel niet bij zich te hebben.  Maar even assistentie opgeroepen via de microfoon, nu maar hopen dat iemand hun hoort... anders zitten ze er nu nog.

11:36 Gepost door Totoff |  Facebook

28-06-11

Totoff Clowns presenteren : DE ROOKPOLITIE

clown,sigaret,roken,rookverbod,café,juliGisteravond was het zover in een bomvol Paleis van Schone kunsten werd het uniform onthuld en aan de pers voorgesteld van de op komst zijnde ROOKPOLITIE.  Op 1 juli zijn ze daar en Totoff geeft hier alvast een voorproefje van hoe ze eruit gaan zien.  Op het hoofd een afdankertje van wijlen de Post en de vest is dan weer gevorderd van Spullenhulp die deze van de afgedankte Rijkswacht overgekocht had.  U ziet algemene herkenning ten top, alleen het notaboekje om de boetes uit te schrijven was nog niet van de partij.  Volg ons verder, hier binnenkort een reportage van de eerste interventies.

18:52 Gepost door Totoff |  Facebook

08-06-11

Totoff vindt sporen van veel leven op Mars

planeet,mars,schatten,clowns,kosmonaut,astronaut,onzin,De wondere wereld van astro- en kosmonauten staat weer even op z'n kop : Hebben ze op Mars in de Gusev krater een zgz. overblijfsel van een menselijke schedel gevonden ( zwart pijltje).  Twijfel bij onze vrienden die vonden dat het meer weghad van een hondje.  De Totoffs zijn daarna even ter plaatse aan de slag gegaan met spade en goeie zin en kijk, wat is het resultaat na een uurtje rond dartelen:  Onze clowns vonden sporen van een zeehond ( rode pijl), twee krokodillen (groene pijl) en op de koop toe een goed geconserveerde grizzly beer ( bruine cirkel), alstublief heren wetenschappers van het zilveren scherm, wat maar weer eens bewijst dat de waarheid pas aan het licht komt als je de gevaren trotseert.  Hop Totoffs hop ! 

22:31 Gepost door Totoff |  Facebook

06-06-11

Bio markt stort in, hier zijn de emo-boeren.

totoff,koe,dsk,melkunieEen andere aanpak is al jaren de slogan van deze beide publieke amuseurs.  Zo ook wanneer zij zich nu in het landbouwleven verdiepen en enig soelaas brengen voor de veestapel in deze ogenblikken van extreme droogte.  Nadat ze eerder onterecht beticht werden van komkommerfraude en tomatenontduiking krijgt nu de melkproductie hier ten lande een totaal nieuw imago, hier is de tedere boer, die 's morgens met de koeien in conclaaf gaat om de melkquota van de dag te bepalen en dan ook 's avonds moe maar tevreden te ruste gaat nadat hij Bella een nachtzoen heeft gegeven.

23:26 Gepost door Totoff |  Facebook

25-05-11

Oef !!!

totoff judgment day die niet doorging.jpgHebben we daar wel even zitten zweten.  Het werd pas echt spannend toen er in IJsland toch maar weer een vulkaan naar de vliegtuigen wuifde, maar ook dat was weer een sch**t in een fles.  Uiteindelijk gaat er gewoon niks door, dat zijn we allang gewoon, zelfs bij de verkiezingen.  Dus tijd om het "busje van de redding" toch maar weer te overschilderen.  Aangezien het einde van de wereld als het ware niet voor gisteren is, zullen we nu maar snel naar de autokeuring gaan zeker ... als dat kan doorgaan tenminste.

11:55 Gepost door Totoff |  Facebook

21-05-11

Totoff rolt rode loper uit (... voor zichzelf)

RodeLoperBurggravenlaan1.jpgEr kan haast geen dag voorbijgaan of de rode loper wordt al dan niet terecht uitgerold voor één of ander glamour of glitter gebeurtenis, opendeur dag of onthulling van een museum met oude dingen uit een ander museum dat men dicht heeft gedaan omdat het niet meer rendabel was.

Dus hebben onze vrienden het gat in de markt alweer ontdekt, geen oranje loper maar een degelijke rode tapijt aan de lopende meter wordt door hun voor een prikje geleverd.  In afwachting van de binnenstromende orders smeken ze nog even de goede afloop af vooral hopende dat nu kortelings deze modekleur niet zal veranderen.

 

Totoff versus red carpets.jpg

15:22 Gepost door Totoff |  Facebook

02-05-11

Totoff Clowns op koninginnedag in Zierikzee

Zierikzee podium action.jpg   zierikzee kids2.jpg

 

 

zierikzee stoel.jpg

zoerikzee hands up.jpg

 

 

 

zierikzee ballon aan kind2.jpg

Zierikzee.jpg     zierikzee water.jpg

 

 

 

14:54 Gepost door Totoff |  Facebook

30-04-11

Totoff digitaal van officiële trouwfoto verwijderd

Kate William Totoff.jpgOndank is 's werelds loon.  Terwijl ze erg hun best aan het doen waren om de plek aan te duiden waar ze net voordien een muis gezien hadden, knipte de hoffotograaf dit kiekje.  Spijtig genoeg zal u deze versie niet in de boulevardpers kunnen waarnemen.  Een handige fotoshopper heeft onze vrienden Albion uitgegomd.  Gelukkig was er meer bijval in Nederland waar in het zonnige Zierikzee een warm optreden werd afgeleverd. 

20:31 Gepost door Totoff |  Facebook

28-04-11

Totoff gaat helemaal voor Oranje

Totoff barbarie.jpgOf het nu met een oude pick-up platenspeler of een draaiorgel zal zijn, dat is nog niet zeker.  Vast staat dat zaterdag a.s. Nederland en dan nog meer bepaald Zierikzee zal opgeschrikt worden van de Totoff muziek met alle toeters en bellen.  Het is maar één keer per jaar Koninginnedag en daar gaat ons olijke duo dan ook aan meevieren, het begint om 12 uur aan het Havenplein en daarna gaan de Totoff's de plaatselijke mosselen aan een nader onderzoek onderwerpen.  De ideale gelegenheid voor de inwoners van het land zonder regering om eens te gaan kijken hoe het daar allemaal loopt...

13:11 Gepost door Totoff |  Facebook

25-04-11

Totoff namaak op laatste ogenblik verijdelt

wat nou weer.jpgZonet binnengelopen :  Tijdens de Nationale feestdag in Vervanyrië konden de veiligheidsdiensten op het laatste nippertje verhinderen dat een individu dewelke zich uitgaf voor Totoff op het podium klom en de massa wou entertainen.  Na enkele openingszinnen kwam de massa er al snel achter dat het niet om het vermaarde duo ging, vooral omdat hij ook maar alleen was!  Het zou hier gaan om de beruchte E.N. uit A. die op die manier probeert om aandacht voor de Halsjeesde Conturisten te vergaren, helaas pindakaas deze keer want de cellen in Vervanyrië zijn lang niet comfortabel en van gemakken voorzien.  Het zal dus een eenzame kerst worden voor deze activist.

17:11 Gepost door Totoff |  Facebook

22-04-11

Totoff wenst geen paaskuiken, doe ons maar een kangoeroe!

Totoff paaskuiken.jpgNee, beste mensen schenk dit jaar geen paaskuikens weg, we zullen ze nog teveel nodig hebben als volwassen kippen en hanen.  Denk eerder eens aan een kangoeroe, ze komen van ver weg en ze zijn uiterst spaarzaam.  Bovendien leggen ze geen eieren tenzij het struisvogels zijn.  Dus de keuze is snel gemaakt : Doe dit keer een kangoeroe in mijnen hof.  Klik maar even op het kuiken om te zien hoe je met de kangoeroe danst.

18:39 Gepost door Totoff |  Facebook

14-04-11

Totoff brengt hit van Eddy Wally terug tot leven.

Totoff Jetpack.jpg

Ik vlieg in m'n vliegmasjien...  Niemand kan ze nu nog stoppen, zopas hebben de Totoff's een contract ondertekend om als enige een jetpack te mogen gebruiken in ons luchtruim.  Gedaan die treurige files en ander verkeerstechnisch ongemak, dank zij de reactiemotoren van dit apparaat suizen ze door het zwerk.  Vanmiddag was het zover voor de eerste maidenvlucht,  de fotograaf kon nog net de ene Totoff op de gevoelige plaat vastleggen toen hij van de grond kwam, enkele seconden later was hij met het blote oog al niet meer waar te nemen.  Mocht u hem ondertussen ergens gespot hebben bel dan gelijk Natuurpunt, zodat ze niet denken dat het hier om een nieuwe vogelsoort gaat.  We hopen dan ook dat spoedig zijn brandstof op is en hij hier weer tussen de aardlingen kan weerkeren en een pijnlijke botsing met de klokken van Rome vermijden.

16:45 Gepost door Totoff |  Facebook

12-04-11

Totoff hongerig naar nieuw wereldrecord !

Totoff goes Lego.jpgMet 25 cm hebben de Brazilianen de Chinezen verslagen, maar natuurlijk kunnen de Totoff's beter.  Zij willen nog hoger dan de 31,19 m. maar daarvoor heb je dus veel Lego-blokjes nodig, en heb je al gezien wat die prutsen in de goede speelgoedwinkel wel niet kosten ?  Dat is dan ook de reden waarom ze zich nu reeds terplaatse bevinden en aldaar geduldig wachten op de eerstkomende windstoot om dan bliksemsnel de 500 000 blokjes in een zak te steken en mee te nemen voor het record alhier.

10:42 Gepost door Totoff |  Facebook

02-04-11

Ronde van Vlaanderen brengt nieuw vinding Totoff clowns als primeur

helmet.jpgOp de vooravond van het grootse wielergebeuren in ons land, staan we voor een omwenteling in de wielersport.  Voor elke renner betekent gewichtsverlies = winst = snelheid.  Daarom brengen de grootste uitvinders van het land dan ook deze nieuwe helm naar het peloton:  functioneert op hetzelfde systeem als een airbag en het gewicht is verbazend klein.  Boonen en Cancellara toonden reeds interesse, het is alleen maar te hopen dat Wouter Vanden Houtte ook hier geen stokje gaat voor steken.  Zondag zal een eerste lading te koop worden aangeboden ( als souvenir, wij zoeken nog een sponsor voor de opdruk ) aan de aankomst in Meerbeke en in de VIP tent in Lotenhulle.

11:52 Gepost door Totoff |  Facebook

27-03-11

Totoff's lanceren paasklokken voor rokers

Totoff rookcafe.jpg

Nadat ze afgelopen week hun radiation-kit waren gaan voorstellen in Tokio, zagen de Totoff's daar in de café's en herbergen een voorwerp dat dé oplossing kan bieden voor het komende algemeen rookverbod.  Zij hebben ondertussen de rechten voor de Benelux gekocht voor dit ei van Colombus.  Deze week zullen zij trouwens verschillende cafébazen in het land bezoeken om hen te overtuigen van de weldaden van deze uitvinding.  Deze stolp biedt inderdaad niet alleen een rookvrije ruimte aan, maar kan ook bijvoorbeeld instaan voor individuele muziekkeuze.  Dus vanaf nu van metal tot piratenhits of van hip hop tot weense wals : allemaal in dezelfde kroeg !

14:07 Gepost door Totoff |  Facebook

Boek Totoff nu : De tijd dringt !

Totoff klokken.jpgBent U ook één van diegenen die vannacht is opgestaan om de zomertijd in te stellen op al uw klokken ?  Totoff clowns zijn dit zo beu dat zij een speciale dienst in het leven geroepen hebben om op bestelling alle klokken en horloges aan diggelen te slaan zodat u verlost bent van dit zesmaandelijkse karwei. 

U geeft slecht één keer geld uit voor een bezoek van het Totoff team, maar reken zelf uw winst uit:

1. Geen ergernis en tijdverlies meer om zelf uw klok vooruit of achteruit te zetten.

2. Minder stroomverbruik en batterijen.

3. Voortaan komt u overal gewoon te laat  omwille van het ontbreken van een alarmklok.

12:30 Gepost door Totoff |  Facebook

23-03-11

Totoff lanceert radiatie-meter ten gevolge van ramp in Japan

Nog elke dag zijn we ook hier in Europa begaan met de catastrofe in Japan.  Ondertussen komt de eerste stofwolk van ginds nader en nader, dus werd het hoogtijd voor een radiatiemeter die niet kostelijk is en gemakkelijk te gebruiken.  In tegenstelling tot andere producties gaat het hier niet om een toestel ( dat defect kan raken) maar een blik met daarin een smeuïge inhoud.  De gebruiksaanwijziging is uiterst simpel :  Is er stralingsvermoeden smeert men zich in met het spul en ... mocht er een teveel aan straling zijn dan begint deze pasta te glimmen.

radiation meter kit.jpg

Leuk meegenomen is dat deze crème geen giftige bestanddelen bevat en ook komende zomer kan gebruikt worden op het strand ( als er ondertussen geen straling optreedt of course).

 

12:17 Gepost door Totoff |  Facebook

22-03-11

BREKEND NIEUWS : Friet met zuurstof nu al van de baan

frituur met zuurstof om zeep.jpgHet noodlot slaat weer eens toe! Ons duo was net op weg naar een congres van frituristen in Wachtebeke, toen daar door de schuld van één of andere kosmische straling de tom-tom plots uitviel en er in de frituurwagen enige discussie ontstond over de te volgen weg.  Een ruk aan het stuur en een onbeheerst gebruik van de handrem gecombineerd met frituurolie die over boord kieperde, deden de rest.  De mayonaise zit al op de frieten alvorens ze gebakken zijn en de ambu-oxygen wagen is compleet naar de **** .  Alweer een origineel gastronomisch initiatief in de kiem gesmoord.

10:07 Gepost door Totoff |  Facebook

20-03-11

Totoff wil snack markt snel veroveren met nieuw aanvullend product

Totoff friet.jpgDe aandachtige bezoeker van dit blog zal allang gemerkt hebben dat een gezonde voeding nauw aan het hart ligt van ons duo.  Wel deze week zijn ze gestart met een baanbrekend project dat een vernieuwing in de snack en frituurwereld zal beduiden. Bij het nuttigen van een vet pak friet of een deugddoende fricandel zal de klant ook een kleine zuurstofkuur worden aangeboden, teneinde de vertering subtiel te verbeteren. Natuurlijk staat dit alles onder nauwe medische controle.  De eerste testen waren wel teleurstellend maar het onweerstaanbaar duo hoopt natuurlijk op het goede weer en het begin van de vakanties om de massa in grote getallen naar hun degustatieparadijs te lokken.

12:05 Gepost door Totoff |  Facebook

16-03-11

Totoff legt nu reeds de wereld stil

Totoff Olympic clock.jpgNog maar nauwelijks was de wereldtop al terug in hun autobus gestapt op weg naar het volgende evenement, of daar ging het al goed verkeerd.  Een gekende zwitserse firma had namelijk op Trafalgar square in Londen een aftelklokje (zonder koekoek )geïnstalleerd of daar moest Totoff dan weer een vingertje tussen steken.  Met het gekende gevolg : heel dit preciese raderwerk uit Helvetië is nu om zeep, alsof er al niet genoeg ellende is in de wereld!  Wie gaat nu nog weten wanneer die spelen eigenlijk moeten starten, hoe kunnen atleten nog nauwkeurig op tijd scherp staan ?  En wat met de reputatie van de meridiaan van Greenwich ?  Werkelijk deze mensen doen ons land toch overal oneer aan.

20:31 Gepost door Totoff |  Facebook

14-03-11

Totoff pakt voedselperikelen aan

atoffium-cdhit-500 copy.jpgEten we nu met z'n allen te weinig, of maken we teveel voedsel klaar ?  De specialisten zijn er nog niet uit.  Feit is dat we wekelijks tonnen voedsel weggooien.  Er moet dus zeker ook meer fruit en groente van eigen bodem op ons bord komen.  Trouwens minister Peeters wil dat de landbouwers elk hoekje grond nog meer intensief gaan bewerken, dus straks selder op de middenberm van de autoweg, peren langs de sporen van de Thalys en konijnen in de binnenkoer van het parlement.  Wij eten ondertussen verder, als je wil weten wat ?  Klik dan op het atomium met het onweerstaanbare duo hiernaast en dans lekker mee.

17:30 Gepost door Totoff |  Facebook

08-03-11

Koninklijke Jet wordt gekeurd

Totoff inspects TT-Jet for Zierikzee.jpgHet is nu officiëel, de kogel is door de kerk.  Totoff zal het Nederlandse publiek gaan vermaken op het feest van Koninginnedag te Zierikzee.  Alhoewel dit groots feest op 30 april doorgaat, wordt ondertussen geen detail uit het oog verloren, zo wordt de koninklijke jet reeds aan de buitenkant aangepast en volledig getest om de beide komieken tijdig terplaatse te kunnen onthalen.  Grote mosselliefhebbers als ze zijn houdt het duo persoonlijk een oogje in het zeil bij de voorbereidingen.  Ondertussen wordt nog steeds sterk gelobbyed om ook op 29 april de Royal Wedding in Londen te voorzien van een optreden van ons sprankelend duo, blijf het nieuws hier volgen voor alle nieuwe ontwikkelingen.

18:07 Gepost door Totoff |  Facebook

24-02-11

Vlaanderen In Actie toch wel sterk merk ... maar waar ?

Vliegen zonder vleugels.jpgShame, schande, pek en veren voor diegenen die beweren dat wij geen wereldmerk kunnen neerzetten.  Hier zie : een vliegtuig zonder vleugels en zonder motor, maar met pedalen.  Als dat nog eens geen toptechnologie is ?  Voorlopig wordt dit prototype uitgetest op geheim gehouden fietspaden, kwestie van de koeien niet te laten schrikken.  Misschien straks de revelatie bij de voorjaarsklassiekers.

10:45 Gepost door Totoff |  Facebook

22-02-11

Ondertussen in Vervanyrië

totoff,libië,verkiezingen,revolutie,egypte,tunisDe weg naar de democratie gaat zijn gang.  De protesteerders zijn van de straat verdwenen ' of naar een ander land vertrokken, en daar verschijnen reeds de eerste posters voor de verkiezingen in het straatbeeld.  Een naam van een partij is er nog niet, laat staan een programma, en ook de nationale lijstnummers moeten nog getrokken worden.  Ondertussen kan men al wennen aan de gezichten van de nieuwe machtshebbers.

12:37 Gepost door Totoff |  Facebook

18-02-11

De mening van Totoff op CNN over Belgisch wereldrecord

Larry King was er nog eens speciaal voor teruggekomen.Totoff at CNN re Belgian Record.jpg

Het Belgische wereldrecord laat niemand onberoerd, behalve sommige vakpolitici dan.  Of het nu komt van de vele mosselen met friet of die chocolade, maar ons land blijft de wereld boeien.  What next ?  We kunnen geen 7 keer een record breken als Lance Armstrong, trouwens Eddy Merckx deed dat wel 5 keer, dus wordt het hoogtijd om wat nieuws uit te vinden. 

Enkele tips : Eerste europees land met een papoea stamhoofd als eerste minister, 

verkiezingen via televoting met een leuke prijs als je de winnaar kan raden, 

catch-wedstrijd vrije stijl in het brusselse Warande park tussen de regeringsonderhandelaars,  

cabinet samengesteld uit de langstdurende werklozen ongeacht diploma, 

nieuwe idool achtige wedstrijd " Wie wordt de nieuwe minister van 2011 ". 

Eén ding is duidelijk het land is aan de durvers.

17:21 Gepost door Totoff |  Facebook