16-05-12

Totoff op weg naar Griekenland

totoff,greece,griekenland,crisis,euro,clown,ezel,verhuis,kar

Na de shocktherapie van de vorige dagen, is er een berooid man meer op de straat.  Gevolg gevend aan de nieuwe wet die voorziet dat er een opvang bestaat voor wie door de crisis getroffen wordt, begeeft hij zich hierbij op weg naar Griekenland.  Daar zal hij gezien zijn beperkte eigendommen minder opvallen tussen diegenen die reeds geraakt werden door de pinball's van de economische flipperkast.  Maar zoals het een echte clown betaamt zal hij eerstdaags terug opveren, meer nog, er wordt zelfs gefluisterd dat hij binnenkort een aanval zal doen naar een burgemeesterssjerp in één van onze steden.  Blijf het hier volgen, er komt nog een lange, hete zomer.

13:34 Gepost door Totoff |  Facebook

15-05-12

Totoff's stellen nieuwe ondersteboven-truuk voor.

Upside down-totoff.jpg

Zo raar is dit nu ook weer niet.  Of heb je nog nooit gehoord van vleermuizen ?  Lastiger wordt het wanneer je een kopje koffie wil drinken, maar ja koffie is dan ook ongezond.  Of zouden ze aan het oefenen zijn voor de nieuwste Batman movie ?  Niets van dit alles, deze foto werd genomen in de buurt van Godinne bij de persvoorstelling van de nieuwste belasting-ontvangtechnieken, onder het moto :

Eerst omdraaien, daarna flink uitschudden en dan als een baksteen laten vallen.

Of onze beide slachtoffers een meerwaarde voor de schatkist hebben betekend is tot op dit moment nog niet nader bekend, zoals u beneden op de pic kunt zien werden er alleen maar kiezelstenen gevonden.

21:32 Gepost door Totoff |  Facebook

12-05-12

Totoff Clowns boeken resultaat daar waar weermannen falen.

totoff,clown,centrale,atoom,energie,nrgy,club,nautic

Ge moet toch niet van gisteren zijn om vast te stellen dat er iets gruwelijks mis is met ons huidige weer.  Bekijk de datum bij deze post maar eens goed en raadpleeg daarna meteen de buitenthermometer.  Omdat het onze natuur niet is om bij de pakken stil te blijven zitten, zijn we dus zelf op onderzoek getrokken om te kijken waar deze verschrikkelijke tijden vandaan komen. 

En welliswaar zoals steeds vonden we al snel de oorsprong van alle kwaad  ergens op het platteland, want zeg nu zelf maar, wat die koeien vandaag allemaal uitstoten aan stoffen en gassen grenst aan het onwaarschijnlijke.  Een doortastend dieet zou hier wonderen kunnen verrichten en meteen een opsteker zijn voor de toeristische sector in ons land.

  Hopelijk hebben we hiermee alweer een groot raadsel opgelost en zien we mekaar weer bij het volgende onontwarbaar probleem.

11:59 Gepost door Totoff |  Facebook

26-04-12

DSK op de radiogolven ?

jos,totoff,ghijsen,limburg,dsk,

Wat ruist daar in het struikgewas ?  Een verloren gelopen BV-er in de japanse tuin te Hasselt ?  Merk de goed geplaatste vraagtekens op in dit artikel.

15:53 Gepost door Totoff |  Facebook

08-04-12

Totoff Clowns openen nieuw kantoor

totoff,kantoor,office,sloop,brussel

Het is er dan eindelijk toch van gekomen, twee jaar na de eerste steenlegging ( zie bas-relief uiterst links, met afbeelding van Gustave Totove ) zijn de werken tot een bekroning gekomen.  Terwijl de andere Totoff binnen al aan de slag is om het juiste behang te kiezen, poseert de ene Totoff nog even voor de fraaie art-nouveau frontgevel, die bij deze al meteen geklasseerd werd.  Zoals een vroeger beroemde wielrenner ooit zei : " Een kleine stap voor ons, maar een grote sprong voor de mensheid" ,  of dit naar omhoog of in de diepte was, vertelde hij er niet bij.

10:23 Gepost door Totoff |  Facebook

06-02-12

Sneeuwpret op alle wegen en pleinen

totoff,france,spectacle,roby,noël,clown

Was het hun haast om tijdig op de Elfstedentocht te zijn, of was het de gedrevenheid om het volgende kookprogramma van Jeroen Meeus niet te missen ?  Of misschien de schuld van die vervloekte rood-witte paaltjes in het midden van de bocht ?  Een nader onderzoek zal spoedig uitwijzen wat hier aan de hand was bij dit auto destabiliserend debacle.  Onze experten kwamen reeds ter plaatse ergens tussen Apelterre en Zierikzee, wachten is nu nog op het plaatselijke boerenpaard om alles weer op het droge te krijgen.

13:02 Gepost door Totoff |  Facebook

22-01-12

Nieuw triumviraat in kerstverlichting

Onlangs opgemerkt, ergens ten lande, een mooie stemmige late kerstverlichting.

totoff,clown,di rupo,licht,kerst,nieuwjaar

15:09 Gepost door Totoff |  Facebook

04-01-12

Indringers in postorder catalogus

Totoff, la redoute, catalogusDe wereld stond weer even op z'n kop in publicatieland.  Ijverige speurders hadden op een modefoto voor kinderkleding een blote man in de achtergrond gespot.  Wie dit was heeft men voorlopig nog niet kunnen achterhalen, dus werd alweer de hulp van ons duo ingeroepen.  Met een aan Sherlock Holmes grenzende ijver hebben zij de foto afgezocht, tot ze zelf in de prent verdwaald zijn geraakt.  Naast een sterk staaltje van lopen op het water zijn ze echter nog steeds vruchteloos bezig om een spoor te vinden.  Wie iets weet, contacteer ons via deze website of bel het dichstbijgelegen postkantoor om de verdeling van de catalogi te stoppen.

23:19 Gepost door Totoff |  Facebook

20-12-11

Bericht aan al degenen die onze show zijn komen bekijken

totoff,clown,spektakel,kerstmis,sinterklaas,Sint-Niklaas,kerstman,cadeaus,kinderen,kids,event,evenement,zwarte piet,brussel

De Totoff Clowns bedanken iedereen en alle organisaties, die ons gevraagd hebben om hun sinterklaas- of kerstfeest op te vrolijken. 

Bedankt voor het fijne onthaal en de goede ontvangst, jullie lachsalvo's klinken nog na in onze oren.  We hopen dan ook jullie bij een latere gelegenheid nog eens te mogen ontmoeten.

Aan iedereen nog een goed jaareinde toegewenst en een ...

Vrolijk Kerstfeest vanwege de Totoffclowns

10:20 Gepost door Totoff |  Facebook

16-12-11

Nog een lange weg te gaan tot Kerstmis

totoff,noël,clown,arbre,jouet

Zoals ieder jaar vergt de aanloop tot Kerstmis het uiterste van onze twee vrienden.  Van Geldenaken tot Behen brengen zij leute en goede sfeer aan al wie het horen wil.  Dat dit soms achteraf na het optreden kan leiden tot menselijke taferelen waarbij de zottigheid ten top gedreven wordt, hoeft niemand te verbazen.  Een fan nam afgelopen week deze foto bij het versieren van een lokale kerstboom ergens in Frankrijk.  Men ziet alles gaat goed en binnenkort zijn ze hier weer op de redactie om het wereldnieuws van een kwinkslag te voorzien.

Bemerk ondertussen maar weer de ongeremde creativiteit van dit duo, waarbij zij op onnavolgbare wijze onvervalste kerstsfeer in een plaatselijke bar-tabac weten te brengen.

Wie hen nog nooit heeft uitgenodigd om een kerstfeest aan te zwengelen weet niet wat hij gemist heeft.

14:22 Gepost door Totoff |  Facebook

04-12-11

Hij komt ... Hij komt ...

sinterklaas,zes,december,clown,

Hoor wie klopt daar, zou het zwarte piet zijn ?  Of misschien zijn het wel de nieuwste assistenten van de Heilige man.  Met uiterste bekwaamheid, een nieuwe minister waardig, kwijten ze zich van hun taak. Streng maar rechtvaardigheid.  Had iedereen thuis maar zulke plezante Pieten dan kon de Sint al eens een jaartje overslaan. 

22:28 Gepost door Totoff |  Facebook

27-11-11

Totoff verlicht de zeden, nieuwe regering op notenbalk

totoff,clowns,di rupo,regering,minister,toekomst

Lang verwacht, nooit gedacht, het is er dan eindelijk toch van gekomen.  Wat niemand weet is dat het geheime dossier vol met accordeonmuziek van de Totoffclowns aan de basis ligt van dit regeeraccoord.  Nadat de formateur alle melodietjes op zijn i-pad had gezet ging alles als vanzelf.  Laurette en Bruno en Charles sloegen aan het dansen en de rest is geschiedenis.  Vanaf volgende week kijken wij weer ijverig toe, nu hebben we afspraak met Sinterklaas.

10:48 Gepost door Totoff |  Facebook

22-11-11

Totoff clowns blikken vooruit

totoff,clown,koning, dirupo,formatie

Terwijl het maar verder aanmodderen blijft met die jarenlange regeringsvorming is Totoff al bezig andere horizonten te verkennen.  Feit is zeker dat bij de volgende verkiezingen allemaal nieuwe kandidaten hun opwachting zullen maken, dus moet er resoluut naar de toekomst gekeken worden.  Dus waarom nu al niet goede maatjes worden met wie eens de nieuwe koning zal zijn en op dat moment de lakens in het gelijknamige paleis zal uitdelen!

Met zijn multicouleur hemd is Totoff beslist al van alle partijen thuis en hebben we meteen al een hinderlijke struikelsteen omzeild, de schotse ruit van de vest duidt dan weer op de nodige besparingsdrang die - toch zeker tegenover de belastingbetalers - aangetoond zal moeten worden.

19:00 Gepost door Totoff |  Facebook

14-11-11

Totoff verwacht een buslading winter

totoff,bus,tram,trein,winter,hiver

De schrik zit er goed in, alle landen werken maatregelen uit om de komende strenge winter te counteren.  Op sommige plaatsen worden zelfs warme wanten en therische lippengloss verdeeld.  Daarom zal dit jaar de Totoff Tour Bus extra uitgerust worden met een glühwein-stand, hete kastanjes en een lading zandzakken.  Als dat nog niet voldoende zou blijken bij een eventuele stranding op de ondergesneeuwde wegen wordt achterin de bus een barbecue grill voorzien.

11:34 Gepost door Totoff |  Facebook

31-10-11

Onder ieder deksel past een putje

financie,put,totoff,ocmw,

Hoog tijd om de handen uit de mouwen te steken, gedaan de eindeloze debatten, weg met het eeuwige overleg, nu komt er eindelijk ACTIE !

De putten moeten gevuld of gedelfd worden, en daarvoor is iedereen zijn steun onvermijdelijk.  Maar daarna ??  Eens de putten gevuld moeten ze natuurlijk gesloten worden, niets is zo gevaarlijk als een openliggende put.  Daar komt eens te meer de BV. VUIL WATER in het beeld, zij hebben sinds 2009 een monopolie op de nationale putdeksels en wees maar zeker dat ze klaar zullen staan aan de kassa.  Gelukkig kon Totoff via slinkse weg beslag leggen op 13 deksels en zullen we die kortelings via het internet onder de sympathiekste kandidaten verloten.  Doe daarom dus vanaf vandaag mee en stuur ons een bericht waarom en voor wat U zo'n deksel zou willen gebruiken, ons adres : wij@totoffclowns.be men zegt het voort...

23:39 Gepost door Totoff |  Facebook

17-10-11

Totoffclowns aan de oorsprong van Occupy masker

totoff,occupy,masker,betoging,brussel,bruxelles

Iedereen vraagt zich nu toch wel af waar het masker vandaan komt dat door de Occupy-betogers over de hele wereld gedragen wordt.  Alweer een raadsel in exclusiviteit op deze boeiende site opgelost want het is natuurlijk weer ons bekend en berucht nationaal duo dat met de eer gaat lopen.  Zij gebruikten namelijk deze maskers eerder in hun onvolprezen theaterstuk dat zij enkele jaren terug op de scène brachten : " Soep met vermicelli, welkom bij de Stomme van Portici".  Een zeer sociaal geïnspireerd toneelwerk dat waarschijnlijk kortelings terug gaat opgevoerd worden in De Munt en in het Antwaarps Volkstheater.

10:58 Gepost door Totoff |  Facebook

13-10-11

Totoff onzeker over vangst: walvis of sardines ?

Totoff vinden walvis op Antartica.jpg

Ze zijn nu helemaal niet meer te stuiten in hun zoektocht naar verborgen schatten.  Enkele dagen geleden is nog dit beeld gemaakt op Antartica waar ze enkele walvisresten wisten te ontdekken.  Groot werd echter de twijfel toen ook een verpakking voor deze overblijfselen werd opgegraven.  Gaat het hier nu over walvisbeenderen of zijn het eenvoudige graten van een sardine ?  Wij komen er in ieder geval niet uit, hopelijk zijn er enkele verstandige lezers van deze blog die er raad mee weten.

11:52 Gepost door Totoff |  Facebook

07-10-11

Totoff steekt Dexia een pompje toe

totoff,dexia,beurs,speculatie,clowns

Er zijn zo van die momenten dat je pas echt weet wie je vrienden zijn.  Vraag het maar aan Barbara Dex en Xia Hellebaut, zij weten er alles van.  Zo ook bij deze onverkwikkelijke bankontsporing waar dringend verse lucht nodig is.  Daarom hebben onze hulpvaardige vrienden besloten om meteen een reddingsactie op touw te zetten.  Stuur of stort daarom vandaag nog uw spaaroverschot naar onze geheime rekening in Liechtenstein en wij maken ze over vijf jaar (+ intrest) over aan de alhier noodlijdende bank.  U ziet het zo simpel is het allemaal, laat die Liechtensteiners in uw plaats werken en wordt slapend rijk.

11:21 Gepost door Totoff |  Facebook

03-10-11

Totoff vangt eerste Deense walvis

walvis.jpg

Sinds de Denen de obesitaks hebben ingevoerd, zijn ze volledig van eetgewoonten veranderd.  Ze zweren niet langer meer bij hun eens zo geroemde smakelijke keuken van walvistraan en smörebrood.  Te ongezond vinden ze, voor hun stoere vikinglichaam, ze gaan nu leven op havervlokken en citroensap.  Maar wat gedaan met het grote overschot van walvissen in de plaatselijke slachthuizen ?  Ze hebben die maar snel weer laten zwemmen in de Noordzee en het resultaat laat zich al raden: deze namiddag werd het eerste exemplaar reeds gespot door de Totoff's ter hoogte van St. Amands-aan-de-Schelde.  Daar en nergens anders spoelde dit gigantische dier aan in de hoop dat onze landgenoten zich nu massaal naar de supermarkt zouden begeven voor een flesje levertraan of een balein op de BBQ.  Valt af te wachten hoe diep de nieuwe regering in onze beurs zal snijden alvorens de inwoners van de lage landen te overtuigen zijn om zich op deze zwaar verteerbare hapjes te storten.

20:59 Gepost door Totoff |  Facebook

02-10-11

Totoff doet bod op White House

white,house,obama,totoff,america,belgium

Er zijn landen die de economische crisis straf aanpakken, zo ook de U.S.A. waar ze nu eraan denken om hun nationale bezittingen te koop aan te bieden.  Dat doen ze nu dus o.a. met de Niagara watervallen, het Yellowstone-park, de Mount Everest, Disneyland en de Empire State building en dus ook met dat grote witte huis in Washington, alles is in de aanbieding. Niet getreuzeld dus en meteen togen onze vrienden even daarheen om onder het genot van een heerlijk glaasje europees broebeldrankje een bod te doen op dit leuke stulpje.  De president kwam even de glazen bijvullen maar is door een onachtzaamheid van de fotograaf uit het prentje gevallen.  't is natuurlijk weer wat anders dan het "schoon verdiep".

21:43 Gepost door Totoff |  Facebook

26-09-11

Dag van de klant ? Vergeet het maar !

Totoff in Oostende.jpg

De dag van de klant is weer achter de rug, en maar goed ook.  De Totoff's waren gevraagd om in Oostende de klanten van een bakkerij in een goede, koopgrage bui te brengen, maar het was dweilen tot de vos te water gaat.  Kilo's bakbloem werden er door ons aan besteed om het geheel smakelijk op te fleuren, en de klient met een smakelijk souvenir huiswaarts te zenden, maar het resultaat was dat geen enkel van die chagrijnige klanten opgezet was met een leuk grapje.  Eind van het verhaal was dat de bakker zich ook nog eerst eens moest verontschuldigen bij de Unizoo, Testaankoop, Artsen zonder grenzen en de straatvegers van de stad, waarna hij toen deze klus geklaard was, de Totoff clowns met een deegrol achterna gezeten heeft tot in het Kursaal. Zo ziet U maar weer : Ondank is 's werelds loon.

14:27 Gepost door Totoff |  Facebook

21-09-11

Totoffclowns redden Prinsjesdag.

gouden,koets,prinsjesdag

Nadat, na alle opschudding van vorige week, een amerikaanse graffiti-spuiter was aangezocht om de Gouden Koets van nieuwe illustraties te voorzien, bleek dit niet in de smaak te vallen bij alle leden van het Koningshuis.  Een telefoontje naar België (zie nummer hierboven) bracht echter de oplossing.  Met welgemeende spontane vrijgevigheid gaven de Totoffclowns haast onmiddellijk hun toestemming om met hun afbeelding, de gewraakte taferelen op de koets aan het kritische oog van de afwachtende kritikasters te onttrekken.  Bovendien vroeg hogervermeld clownsduo geen enkele financiële tegenprestatie aan HM. de Koningin der Nederlanden, zo ziet men maar weer dat deze grappenmakers werkelijk het hart op de juiste plaats dragen en steeds paraat staan om behoeftigen te voorzien.

00:12 Gepost door Totoff |  Facebook

17-09-11

Totoff maakt een feest van de autovrije dag

Totoff on tour in verweggistan.jpg

Milieuvriendelijk als ze zijn, hebben de Totoff clowns dit jaar gekozen voor het openbaar vervoer om zich naar hun optredens te begeven.  Zopas bereikte ons echter deze prent ter illustratie van hun lotgevallen op de citadel van Namen, alwaar zij slachtoffer werden van enig mechanisch ongemak.  En dat terwijl de mountainbikes boven op het rek staan van hun autobus, hadden ze beter de citadel beklommen pedalerend in eer en glorie zoals Philippe Gilbert eerder deze week deed, vooral nu de stad Antwerpen zelfs goedkope fietslessen in de aanbieding heeft.  Enfin gelukkig is het nog niet zo erg als met de Hollandse gouden koets, want die zal nu wel voorgoed in het nog op te richten museum moeten blijven.

16:12 Gepost door Totoff |  Facebook

15-09-11

Rookverbod niet overal geldig

worst en nog zoiets.jpg

Op tournee door de Ardennen in een dorp zonder hotel, werden we door een plotsklapse koudegolf overvallen.  Dus vlug een verwarmd lokaal opgezocht, bleek dat uiteindelijk de plaatselijke rookzolder te zijn waar de lokale meesterslagers hun fijne vleeswaren komen uitsmoren.  We zitten er nog steeds en genieten heerlijk van de aromatische dampen, terwijl we ons tegoed doen aan de stock van worsten en hammetjes van allerlei kaliber.  Tot binnenkort voor een streng dieet in de fitness. 

16:08 Gepost door Totoff |  Facebook

11-09-11

Antwerpse handjes worden vies.

wie trapt er in.jpg

Ze hebben weer wat voor daar in Antwerpen, op de dag dat de hele wereld de twin-towers herdenkt zitten ze er met een bruin probleem. Plotsklaps blijkt heel de stad onder de smurrie te zitten, dus zeker niet het moment om zich toeristgewijs naar de stad aan de stroom te begeven, voor een scheldetochtje of een bezoek aan de zoo, want iedereen heeft er last van buikloop.  Net als bij de Oosterweel verbinding is de discussie nu in volle ernst losgebarsten : Geven we iedereen bovengronds een pot of laten we alles maar op z'n beloop, en stoppen alles onder de grond.  Dit laatste stootte natuurlijk op bezwaren van de archeologische diensten die vele jaren noeste wroeterij in de stadsingewanden meteen zagen onderlopen en versmoren in de vergeetput.  Wie weet komt er nog een goede afloop, of blijft het potje gedekt ?

11:02 Gepost door Totoff |  Facebook

28-08-11

Totoff zoekt op zee wat op land niet te vinden is.

Totoff-land-1.jpg

Eindelijk is het er dan van gekomen : Gedaan met het gezoek naar een nieuwe regering, afgelopen al die onduidelijke wetten, gedaan met al die wegomleidingen.  Begin gewoon je eigen land enkele kilometers uit de kust en geef je eigen postzegels uit of beter begin je eigen tv-station.  Totoff heeft ondertussen het goede voorbeeld gegeven met dit aardige optrekje net voor het strand van Bredene.  Alle comfort en stromend water zijn aanwezig en er is ruimte te over om vrienden te ontvangen.  Volgende weekend wordt er een gratis bootreis georganiseerd vanuit de haven van Oostende met de Zeekraai, wie wil meevaren wordt vriendelijk verzocht iets mee te brengen wat op zee moeilijk te vinden is ( chocolade-steenkool-grasmaaier-de nieuwste Milk.Inc cd)

20:48 Gepost door Totoff |  Facebook

26-08-11

Daarom is een vangrail dus een vangrail.

la vache qui ne rit plus.jpg

Het moest er wel van komen met al die besparingen, nu gaan ze het licht al uitdraaien 's nachts op de autosnelwegen.  Precies dan zijn we in de donkerste periode van het etmaal, of weten ze dat niet ?  Niemand ziet meer een steek voor z'n ogen, maar onze verkozen weldoeners zal dit worst zijn. In de tijd van VdB zou dit varkentje wel anders gewassen worden, maar nu hebben ze paardjes die rapper lopen. Laat staan een verloren gelopen koebeest op weg naar Anderlecht.

Gelukkig kwamen onze twee helden van het lichtvoetige amusement net voorbij met hun nachtkijker en konden ze met behulp van een vangrail Bella een halt toeroepen.

18:58 Gepost door Totoff |  Facebook

23-08-11

De wondere wereld der weekdieren

mosselen,camera,clownNa een enigszins mislukt seizoen zit de horeca aan de kust met de handen in het haar.  Daarom worden nu de grote middelen ingezet om een bezoek aan onze stranden aan populariteit te doen winnen.  Spoorslags is Studio 500 begonnen aan de opnamen van een nieuwe politieke realityreeks over de taalstrijd van de mosselen en hun relatie met de vakantieganger.  Nadat er eerst enkele audities gedaan werden ging men vanmiddag aan de slag in Blankenberge ( voorheen Wittekerke) met de eerste opnames.  Op bijgevoegd exclusief beeld wordt de opkomende strijd gefilmd van twee mosselbanken ( de Jumbo's tegen de Superiors) die onder mekaar een teritorium van de zee betwisten en niet samen in 1 plastieken zak willen, laat staan op hetzelfde bord met friet en mosselsaus willen terecht komen.  Uiterst links staat trouwens de aandachtig toehorende plaatselijke tolk die de taal van de jumbo's moet ondertitelen en alle nuances van hun eisen precies moet weten over te dragen.  Meer erover in het journaal vanavond en vanaf de maanden met een "R" op uw scherm. 

18:36 Gepost door Totoff |  Facebook

22-08-11

Totoff stelt nieuwste barbecue voor : In 1 trek klaar

bbq,clown,zomerZijn het de laatste zonnige dagen van deze verregende zomer ?  Is het onze heimwee naar betere tijden ?  Of gewoon de steeds aanwezige drang om de wereld met onze nieuwste uitvindingen te verbazen ?  Het zal dat wel zijn, want deze keer hebben de Totoffclowns  hun grijze cellen alle eer aan gedaan om een doeltreffend hedendaags ecologisch toestel te bouwen.  De all-in-one BBQ : Om al uw worstjes, hamburgers en andere suziewafels van een pittig gerookt smaakje te voorzien.  Gedaan met het harde labeur van opkuisen en schoonmaken achteraf, nu wordt alles meteen doorgeflusht en het leed is geleden !

Verkrijgbaar bij de plaatselijke sanitaire installateur of rechtstreeks via ons boekingsadres.

14:28 Gepost door Totoff |  Facebook

20-08-11

Totoff clowns stellen nieuwe belbus van "De Lijn" voor.

TotoffVolksmobiel.jpgDe Lijn brengt je overal, een opmerkelijke slogan die misschien wel gedeeltelijk waar kan zijn, maar toch afhankelijk blijft van dienstregelingen en het aanwezig zijn van een vorm van rails.  Daarom stellen we u vandaag een aangepaste versie van de belbus voor.  Gedaan het telefonisch afspreken, het op tijd zijn en het nodeloos naar een bushalte begeven.  U steekt gewoon uw hand op wanneer u ze ziet voorbijkomen.   Alles zal dan afhangen van het humeur van de chauffeur of u kan opstappen en of zelfs de bestemming bereikt wordt.  Wie meer uitleg wil over de tarieven en de wilde trajecten kris kras door het land, bel vandaag nog De Lijn, morgen is deze baanbrekende dienst misschien al opgeheven.

11:13 Gepost door Totoff |  Facebook