27-10-13

Wie niet horen wil moet maar voelen ...

Totoff en afluisterpraktijk.jpgHet is nogal wat met al die regeringen en overheden die zo nieuwsgierig zijn naar wat wij allemaal te vertellen hebben.  Maar nog steeds hebben wij de indruk dat ze toch niet al te goed luisteren. 

Eergisteren had ik het er aan de telefoon over dat ik alsmaar meer tijd tekort kom om alles wat ik wil tijdig uit te voeren, en wat doen ze nu ? ... Pakken ze ons vandaag toch geen UUR af zeker ! 

Als het zo moet kunnen we het zelf beter, maar daar hoor je die syndicaten dan niet.  De regels van het fatsoen gebieden de toehoorder dat hij toch minstens oor heeft voor de verzuchtingen van zijn correspondent.  Zo alweer een aardige resem ouderwetse woorden gebruikt die niemand verstaat, zeker ?!

13:00 Gepost door Totoff |  Facebook

25-10-13

Totoff Clowns roepen op om pietitie te tekenen

Het is nu toch al welletjes geweest deze week, al dat gedoe rond de Pieten en hun aanwezigheid in ons feestbeeld.  Dit gaat ons toch wel te ver.  Moeten we straks al de stoute kinderen er weer gaan bijhalen ?  Wie de gard en wie de roe.  Echt deze internationale artiesten begrijpen er niets meer van ( maar dat was al altijd zo ).  Tijd dus  om die pietitie te tekenen of zoiets, doe het niet voor jezelf maar voor de kinderen ... Zo kan Zwarte Piet hier blijven en moet dan niet terug naar Verweggistan !

totoff,clown,piet,pietitie,zwart,sint,niklaa,sinterklaas,maarten,feest

 

23:12 Gepost door Totoff |  Facebook

22-10-13

Aandeelbewijzen Totoff megafoons swingen de pan uit.

Totoff versus Facebook.jpg

Dat het nu weer juist op de 21ste oktober moest gebeuren.  Valt daar heel die fb-rommel stil, gedaan de sociale contacten, afgelopen het weerwerk tegen ondemocratische regimes overal ter wereld, niemand die meer weet hoe het dieet van Rob nu verder gaat.  Kortom 1 en al ellende door de opgave van de sociale media in hoogsteigen persoon.  Misschien krijgt niemand dit ooit meer te zien.  Het is niet voor niets dat ik toevallig vanavond persoonlijk een verjaardagskaart van Philippeville naar Gent heb gebracht om toch maar zeker te zijn dat ze tijdig zou aankomen en bij degene waarvoor het bedoeld was, verschillende aangename gevoelens zou opwekken.  Laat ons maar hopen dat dit morgen voorbij zal zijn, want de batterijen voor die goedkope megafoons zijn duur heb ik me laten vertellen.

00:24 Gepost door Totoff |  Facebook

29-09-13

Totoff speurt naar tekort

naald,hooiberg,totoff,clown,construct,event,Gelijk waar dat ze komen, steken ze de handen uit de  mouwen.  De ene al meer en heviger dan de andere maar dat is al altijd zo geweest.  Op doortocht door de landelijk gebieden zijn ze dan ook steeds zo vriendelijk om even naar een zoekgeraakte naald in een hooiberg te zoeken.

Daartoe hebben ze zich dan ook gemeld voor het opzoeken van de zoekgeraakte 359 miljoen waar nu in sneltreinvaart naar gezocht dient te worden.  Ge kunt dus wel denken dat het met deze assistenten van een leien dakje zal lopen !

10:36 Gepost door Totoff |  Facebook

26-08-13

Een nieuw trio van Belgen onder mekaar

Gerard op bezoek bij Totoff.jpgAls grote geesten mekaar ontmoeten, dondert het in de lucht !

Naar aanleiding van de voorstelling van de nieuwe Andorraanse euro-biljetten vonden deze drie landgenoten mekaar terug tijdens een ongedwongen bijeenkomst, onder het genot van een lekker drankje ( niet op de foto) en een hevig stapje ( om begrijpelijke redenen ook niet op de foto ) werden goede herinneringen opgehaald en daarna weer veilig thuisgebracht.

10:15 Gepost door Totoff |  Facebook

04-06-13

Het is alweer de hoogste tijd

Totoff ontdekt visvijver.jpgBen jij ook nog steeds aan het vissen om een goede attractie voor een komend feest te verzinnen ?  Weet je nog altijd niet wat gedaan in zo'n geval ?  Hierboven en hiernaast staat het toch voldoende groot mogen we hopen.  Op de moment waarop dit voor het eerst verschijnt zijn we nog te boeken voor allerlei Sinterklaasfeesten, Kerstparty's en andere feestelijke aangelegenheden.

 

zeppelin,groenplaats,groenplein,graf,von,totoff

 

 

 

Je kan het beter nu doen, dan te wachten tot wanneer de

 

eerstvolgende zeppelin nog eens op de antwerpse

Groenplaats zal aanmeren.

 

13:13 Gepost door Totoff |  Facebook

22-04-13

Schoon verdiep krijgt nieuwe dimensie in Antwerpen

totoff,clown,sinksenfoor,antwerpen,stadhuis,open,zuid,vlaams,kaai

Het gaat serieus mis in koekestad Antwerpen.  Na klacht van enkele immo-actievelingen vliegt de Sinksenfoor stante pede van de gedempte zuiderdokken.  Daar mogen de bewoners zich schrap zetten voor enkele jaren graafwerken, want de dokken komen terug met water, vissen, ratten, boten en al, hopelijk vinden ze tijdens het spitten in hun hof geen dinosauriërs of andere overblijfselen van een eerder gebouwde Eiffeltoren want dan komen de stadsarcheologen er nog enkele jaartjes bijdoen.  Omdat de werken veel parkeerhinder zullen meebrengen, heeft het stadsbestuur ondertussen een mobiel stadhuis aangekocht, dat overal ten behoeve van de inwoners op andere plaatselijke parkings en pleintjes kan gaan dienstdoen.  Om het morele verlies van de Sinksenfoor goed te maken werd besloten dit nieuwe stadhuis dan ook in de kermisstijl te versieren.  Op de even uren komt dan 1 of andere hoogwaardigheidsbekleder het gepeupel begroeten vanop de balustrade op het eerste "schoon" verdiep. 

13:43 Gepost door Totoff |  Facebook

07-03-13

Totoff doet bod op deel inboedel vaticaan

paus,nieuw,vaticaan,totoff,clown,specht,blauw

Nee, dit is niet het allernieuwste komische duo,  ook geen nieuwe act voor de aankomende communiefeesten.  De zaak ligt veel eenvoudiger, Totoff is namelijk gek van het rode schoeisel dat de paus zo grandioos showde.  Met een paar van die heb je zo meteen een paar lachsalvo's uit je mouw geschud voeg daarbij nog enkele kwinkslagen in het latijn en het feest kan beginnen.  Enige probleem is een voldoende hoog bod uit te brengen tijdens de komende veiling van vaticaneske snuisterijen, die zeer zeker na aanstelling van de nieuwe hip, hip, hip, hyperpaus zal georganiseerd worden.  Op de onderste prent zie je al een fractie van het heilig schoeisel in zijn nieuwste vermakelijke functie.

zo'n ding.jpg

19:24 Gepost door Totoff |  Facebook

17-02-13

Totoff's ontsnappen net aan vallende meteoriet

totoff,clown,meteoriet,vallen,ster,nasa,rusland,boechout,ninove,circus,rancy

Het is me het weekje wel, langs alle kanten suizen, vliegen, snorren en storten brandende hemellichamen neer op onze planeet.  Men vraagt zich terecht af waar we dit allemaal aan verdiend hebben.  Is het soms daarom dat de paus zich spoorslags uit de voeten maakt ?  Komen de voorspellingen van de Maya kalender dan nu met enige vertraging toch nog uit ?   Men zou van minder buikpijn hebben ...

Groot was dan ook onze verbazing toen we afgelopen nacht een glimmend voorwerp zagen neerdalen in onze achtertuin.  Daar kan zelfs het carnaval niets aan verhinderen en ook het telefoontoestel van de UNESCO stond op Voice Mail.

Uiteindelijk zijn we dan maar zelf op onderzoek getrokken en kunnen hierbij de eerste exclusieve beelden van de meteoriet TOFFK8NIET aanbieden.  Eendrachtig hebben we besloten dit niet eerder vertoond voorwerp NIET aan het kmi aan te bieden maar gewoon in stukskes per opbod te verkopen ( zijn we eindelijk die russen eens te slim af ).  Vanaf vandaag 12.00 u verwachten we uw schriftelijk of telefonisch bod per mail of sms op de gekende adressen.  Hierbij vestigen we nogmaals uw aandacht op het unieke van dit natuurverschijnsel in ons land. - Exclusief via nieuwsdienst Piratenradio.be -

12:11 Gepost door Totoff |  Facebook

12-02-13

Mmm, het gaat goed

totoff,clown,cava,champagne,feest,picollo,pico,Er waait duidelijk niet alleen een nieuwe wind door het Vaticaan maar ook door de Totoff burelen.  Gedaan met het vroege koffie ceremonieel met toastjes en paardenvlees.  Ziehier een trofee van onze voorbije tournee langs de zuiderburen.  Laat ons ondertussen hopen dat de productiviteit enigszins mag oplopen want sommige medewekostuum1.jpgrkers zoals

 

 

 

 

 

 

Neb Edob zijn de laatste tijd opvallend veel in de buurt van deze automaat te vinden. Ondertussen oefenen wij ons blauw in het stijlvol dragen van ons nieuwste gala kostuum, teneinde de uitreiking van de Gouden Clownsneus, binnenkort enige mondaine uitstraling te kunnen bezorgen.

10:16 Gepost door Totoff |  Facebook

20-01-13

Totoff bedenkt nieuwe goedkope oplossing voor Fyra probleem

totoff,fyra,trein,clown,circus,antwerpen, hogesnelheid,

Het zal nu toch wel stilletjesaan genoeg zijn zeker ?  Heel het land ligt krom over de perikelen met de treinverbinding naar Nederland en hoopt dat spoedig de kusttram zal ingezet worden.  Maar gelukkig zijn daar de redders in nood, die zoals steeds door wat oude brol uit de kast te halen - namelijk een aaneenkoppeling van de oude boemeltreinen die op al die afgeschafte lijnen werkzaam waren - een voor de hand liggende oplossing aanreiken.  Vanaf maandag dus zal de TYRA het welzijn van de reizigers overnemen.  Op de introductierit was er alvast geen gebrek aan passagiers zoals men op de foto kan zien.  Spijtig genoeg waren de dienstdoende ministers en directie van den ijzeren weg niet aanwezig, maar die zullen eens terug uit skiverlof wel vlug overtuigd zijn als ze merken hoe de TYRA zijn slogan waar maakt.

12:38 Gepost door Totoff |  Facebook

15-01-13

Totoff bevestigt : Het is zover

totoff,clowns,sneeuw,meten,meting,storm,winter

Het is nu officieel, zopas gemeten in het Gastronomisch Culinair Centrum : er ligt 20 cm sneeuw in ons land.

Dit mag dan als een shock voorkomen voor de meesten, maar onze geijkte meters staan boven alle verdenking, geen sprake van hier de grootste, dikste of zwaarste te zijn, lengte is van belang en niets anders.

Mogelijkheid bestaat dat dit geweldige record binnen afzienbare tijd ( zeg maar enkele uren ) geklopt en overtroffen wordt, inmiddels mag dit geen domper op de feestvreugde zetten.

Hebt U een plaatselijk record te vieren aarzel dan niet onze achterdeurwaarders in te schakelen voor de nodige verificaties.

11:23 Gepost door Totoff |  Facebook

12-01-13

Totoff start nieuw snelrestaurant : Van consumptie tot verwerking !

totoff,clown,food,mc,donald,quick,restaurant,hamburger,frit,friet,patat,stront,kak,

Het is alweer even geleden dat we met iets vers uitgepakt hebben, maar nu hebben we toch echt de hoofdprijs binnengehaald.  totoff,clowns,yachtdreef,menen,gentVolgende maand starten we na dit proefproject met wat de nieuwste rage in ons land moet worden : het "Modern Toilet" fastfood gebeuren !  In samenwerking met een lokale ruimdienst brengen de Totoff's dit unieke eetconcept naar europa.  Geen tijdverlies met het opzoeken van het kleinste kamertje, nee alles in 1 dankzij deze wonderbare formule.  Met behulp van verdekt opgestelde luchtverfrissers blijft een aangename en van onfrisse geurtjes ontdane lucht ter beschikking van de culinair genietende kliënt.  food,lekker,yachtdreef,gent,watersport,toilet,clu,nautic

Eigenlijk het ei van Columbus nog een keertje overgedaan.  Belangstellenden die dit opmerkelijk systeem in hun horeca bedrijf of clubhouse willen installeren kunnen zich vanaf nu aanmelden op het bekende adres. 

Bovendien zal ook de stijl en uiterlijk van de opgediende lekkernijen in samenwerking met plaatselijke hotelscholen, aan het thema aangepast worden, een ware must voor onze universiteitsstudenten, die zich hier zeer zeker op een overtuigde manier thuis zullen voelen.  Kortom een gat in de markt doet van zich spreken. Mc Toilet plat du jour.jpgOnderaan zie je de zogenaamde dagschotel die op sommige dagen wordt voorgeschoteld, zowel presentatie als samenstelling van deze lekkernij komt tegemoet aan de moderne consument die graag sport en eten wil samen laten gaan alvorens een frisse duik te nemen in het afvalwater.

16:43 Gepost door Totoff |  Facebook

30-12-12

Na inspanning komt ontspanning .....

totoff,clown,noël,kerst,einde,2013,skyline,tv,Na een uitermate drukke kerst zit het er weer op voor de overal geliefde kerstman.  Tijd dus, om zich terug te trekken met zijn trouwe medewerke(ster)ers en van een verdiende ontspanning te gaan genieten.  We zouden echt niet in zijn plaats willen zijn in die vreselijke koude en op al die barre tochten door ijs en sneeuw.  De Totoff clowns echter doen, gewoon voort zoals het rechtschapen werkmensen betaamt en blijven verder zorgen voor de grappige noot in uw event, zeker nu dat losbandige carnaval weer voor de deur staat.

12:56 Gepost door Totoff |  Facebook

19-12-12

Totoff Clowns op tweede kerstdag live op tv.

totoff,clowns,tv,televisie,radio,lokaal,nederland,uden,veghel

totoff,clowns,kerstmis,skyline,tv,radio,uden,circus,gent,yachtdreef

Wij waren op Skyline tv op 26 december tijdens de countdown, een toffe avond was het samen met het team van Skyline in Uden (NL)kijk zelf maar :

http://www.youtube.com/watch?v=TF3BsYkmj0k

10:58 Gepost door Totoff |  Facebook

10-12-12

Totoff Clowns van start met super Ice Show

totoff,clown,ice,ijs,schaatsen,show,nieuw

Voor de zoveelste keer beginnen we weer aan een nieuw project.  Deze keer wordt het een gigantische "Totoff on Ice" show die met groot omhaal overal op de lokale visvijvers gaat opgevoerd worden.  Clown-acts op de schaats en ski voor het algeheel vermaak van het publiek.  Wachten is nu natuurlijk op de vriestemperatuur die nog zijn opwachting moet maken, maar dat mag de pret niet drukken.  Ondertussen werd al enig proffesioneel materiaal aangeschaft om o.m. de ijspiste mooi glad te schrapen, men kan zien dat hier werkelijk niets aan het toeval wordt overgelaten.  De Totoff clowns zelf zijn inmiddels druk bezig om het plaatselijk majorettenkorps op te leiden teneinde een prachtig wulps corps de ballet op de schaats te hebben als het straks première zal zijn.

16:52 Gepost door Totoff |  Facebook

07-12-12

Totoff kijkt de dingen tegemoet

totoff,clowns,spektakel,vlaanderen,nva,pvda,plezant,plezierig,beste

Alweer smeken we barmhartigheid af over een goede afloop van deze wintercampagne.  Laat ons gespaard blijven van autopech, opdringerige liftsters en ijverige bob-controles die onze steeds vrolijke terugreis zuur proberen te maken.  De pittige eindejaarsweken zijn weer aangebroken waarop wij her en der groot en klein gaan vermaken door onze fratsen "live" op diverse podia van culturele centra of feestzalen te gaan vertonen.  Gebruikelijk is daarbij na afloop de fles met bubbels en daar willen wij niet aan verzaken, zodat wij niet nalaten nadien nog een stevig hapje te gaan nuttigen bij de plaatselijke culinaire herbergier.  Spijtig voor de inwoners van N. die dit jaar onze grappige circushow met ingebouwde eindejaarsconference zullen moeten missen.  Tevens ook het moment om reeds te denken aan de paashaas, want die is reeds vlugger terug dan je wel denkt, want alle wegen leiden naar Rome  ... en terug.

17:26 Gepost door Totoff |  Facebook

01-12-12

Circus op St. Pietersplein, Paus geeft het goede voorbeeld

Daar moet je hier dus maar even achterkomensanpietro2012_5.jpg, het gaat hier niet om het St. Pietersplein in Gent maar wel degelijk om de hoofdzetel van het Vaticaan.  Voor het eerst nemen een circus en een een kermis carroussel plaats op één van de meest gerennomeerde pleinen ter wereld.  Wel wat anders dan de politiek van sommige belgische en nederlandse steden om het populaire volksvermaak buiten de stadspoorten te weren.  Hopelijk snijden onze nieuwe verkozen burgemeesters en hun schepenen zich hiervan eens een schijfje af.circus,totoff,vaticaan,paus,benedictus,clown

Tolerantie begint al daar waar men iedereen de kans geeft om op een eerlijke manier zijn brood te verdienen.

Afwachten nu of dit stichtende voorbeeld navolging in de rest van europa zal hebben.

21:14 Gepost door Totoff |  Facebook

10-11-12

Totoff schrijft geschiedenis

totoff tv.jpg

Nog maar nauwelijks is de electriciteit uitgevonden of ons schalks duo heeft alweer iets bedacht ... namelijk een apparaat waar je hun fratsen vanop afstand kan volgen.  Ziehier de beelden van de eerste tests hiermee in een onlangs door een stroompanne geteisterd stadje op het amerikaanse continent.  Verwondering alom bij de toegestroomde burgers, waarvan er eentje vooraan zelfs spontaan in aanbidding valt.  Ja, dat waren nogal eens tijden vorige week.

Totoff denkt er nu zelfs aan om deze gadget, mits betaling van een huursom, ter beschikking te stellen van andere ontspanningsmakers als daar zijn : de voetbalbond, het vaticaan, de regering, de bond van exotische danseressen en meer van dat fraais.

11:56 Gepost door Totoff |  Facebook

03-11-12

Nu Totoff bellen en laat de Sint vergezellen

totoff meets sint-small.jpg

Naar jaarlijkse gewoonte is het weldra zover, de Totoff's begroeten de Sint en zijn Pieten tijdens allerlei festiviteiten overal in het land.  Nog enkele data zijn vrij waarop je onze clownsact kan boeken :  Een spetterende show die 1 uur of 2 x 30 minuten duurt met allerlei sketches die zorgen dat je kromligt van het lachen, aangevuld met enkele meedoe liedjes waarbij de hele zaal uit de bol gaat.  Nu bellen is ervoor zorgen dat de Totoffclowns de Sint vergezellen : 0475 72 50 73 of circusevent@telenet.be

11:28 Gepost door Totoff |  Facebook

12-10-12

Totoff Clowns zorgen voor opwaardering democratie

Op de valreep nog een nieuwe actie waar wij toch zo sterk in zijn. Teneinde de stemmen van de belastingbetaler flink te laten doorwegen in het komende debat, zal het na lang lobbyen mogelijk zijn om gewoon met je VISA kaart te gaan stotoff,geld,yachtdreef,watersportbaan,visa,money,imf,dsk,banktemmen.  Geen oproepingsbrief noch identiteitskaart nodig, de uitgebrachte stemmen worden gewoon van je konto afgehouden - en wat nog beter is - pas volgende maand in rekening gebracht.

Er is een aparte tarief per partij en naargelang het gewicht van de kandidaat voorzien, zoek dit zelf maar even op de kieswebsite.  Dank zij dit systeem is het zelfs mogelijk meerdere stemmen op dezelfde kandidaat uit te brengen, ge moet niet verlegen zijn, laat u maar eens goed gaan, leef u uit in het electronisch stemhokje. 

Dit moet ongetwijfeld sommigen water in de mond doen krijgen.

Trouwens om de mobiliteit te verbeteren overweegt men om de volgende verkiezing gewoon via internetbankieren te laten verlopen onder hoogstaande supervisie van het IMF.  Zeer zeker waarde medeburgers dat is toch de vooruitgang nietwaar, niet voor niets waren de dappersten aller Galliërs de eersten om de "flexible friend" als betaalmiddel aan te nemen. Of in het latijn : Crasso ad tenues !

18:56 Gepost door Totoff |  Facebook

07-10-12

Totoff klaar om under te duiken

totoff,clown,worst,kiezing,nva,cd&v,sp-a,gemeente,stad

Nog enkele dagen scheiden ons van de nieuwste verkiezingen.  Of er nu veel op het spel staat of niet, feit is dat het bijzonder stil is geweest in het kamp van de amuseurs.  Te druk met de voorbereidingen voor de nieuwe show, dvd en cd ?  Nog even geduld.  Momenteel zijn ze bezig reserves aan te leggen om een eventueel verdwijnen uit de spotlights te overleven.  Of het ooit zover zal komen, weten we volgende week ...

19:37 Gepost door Totoff |  Facebook

17-09-12

Totoff goes basic, en niet vanuit een hutje in de tuin ...

totoff,clown,straat,antwerpen,verkiezing,stembureau,

Na een rusteloze zomer zijn de activiteiten alweer hernomen , waarom eens niet de tanden gezet in een bisness die steeds zal noodzakelijk blijven ?  Met deze unieke formule zijn we weer eens permanent in dienst van de medemens.  Laat investeren en draadloos telefoneren voor wat het is ... bijten is nog steeds de toekomst, wil je wel in leven blijven. 

10:35 Gepost door Totoff |  Facebook

13-08-12

De vakantiepret begint al bij het vertrek

totoff,clown,vakantie,zuiden,spanje,hotel,voertuig,tank,

Terwijl duizenden heerlijk gebronsd terugkeren vanuit hun zuiderse vakantieoord, wordt het stilaan tijd voor het bekende duo om zelf op stap te gaan.  Maar geen files of ander ongemak van autowrakken zal ons ophouden, wij gaan er gezwind met de rups overheen.  Geen obstakel is ons te groot.  Met dit opmerkelijk voertuig hopen wij met de haren in de wind de ultieme bestemming te bereiken, spijtig voor de zonnekloppers aan de watersportbaan, maar wij zetten nu alles op deze namibische woestijnzandvreter uit de tijd van Rommel.  Niet die van de markten of van de zolder maar die andere met de waterdichte botten.

15:19 Gepost door Totoff |  Facebook

20-07-12

Totoff clowns klaar voor komende hittegolf

totoff,clowns,circus,zwembad,hitte,hittegolf,plons

Momenteel nog volledig ondenkbaar, maar misschien binnen enkele dagen een feit; Op zoiets moet je voorbereid zijn, ook zakelijk.  Met trots stellen we ons nieuwste concept voor : de mobiele zwemkom, van kanovaren tot diepzeeduiken nu mogelijk aan een schappelijke prijs in uw buurt.  Zijn wel benieuwd hoeveel gemeentelijke vergunningen hier nu weer zullen voor nodig zijn.  Tegen dat het administratief op de gemeentehuizen rond is, kunnen we het misschien gebruiken als schaatsbaan, ook mooi !

18:55 Gepost door Totoff |  Facebook

02-07-12

Totoff reorganiseert openbaar vervoer

totoff,lijn,tram,bus,antwerp,stib,mivb,controle,openbaar,vervoer

Reeds geruime tijd stroomt het klachten binnen bij "De Lijn" dat er onvoldoende zitplaatsen beschikbaar zijn o.m. door het baldadige optreden van zgn. hangouderen die tijdens de vakantieperiode het openbaar vervoer monopoliseren en in groep aggressief optreden.  Daarom nu dit ei van Columbus, breng zelf uw stoel mee en rij voor halve prijs.  Een eerste test gebeurt nu met veel succes in Antwerpen en op de Kusttram, deze actie was meteen een schot in de roos, vooral dank zij de gunstige prijzen bij de meubelwinkels de laatste tijd, zoals steeds is men weer best door zichzelf geholpen.

11:45 Gepost door Totoff |  Facebook

24-06-12

Totoff overweegt afbouw "Hopen Zuid"

frituur,clown,totoff,zuid,sinksenfoor,antwerpen

Sinksenfoor -pret nog tot 1 juli op het Antwerpse Zuid, het succes is zo enorm dat de Totoff clowns overwegen om een deel van de buurt te demonteren en over te brengen naar een nieuwe locatie teneinde een uitbreiding van de Sinksenfoor voor de komende jaren te vergemakkelijken.  Hiertoe werd reeds een werkgroep " Hopen Zuid" opgericht dewelke zich gaat bezighouden met de problematiek waar de lofts onder te brengen, aangezien Jan Hesp ( en français : Jambon) niet wil dat er een tram naar Brasschaat komt om het gepeupel buiten te houden, is een verhuis naar die ideale gemeente dus ook geen oplossing voor de modale projectontwikkelaar. 

Gedacht wordt momenteel aan een collectieve verhuis van de wijk steen per steen naar Prosperpolder, alwaar ook het nodige water voorhanden is om de yachten en andere noodzakelijke roeiboten aan te meren, de Vlaamse Kaai kan dan integraal behouden blijven en uitgebreid worden.  Totoff zoekt ondertussen uit welke engelse sleutel zal volstaan om alles op losse schroeven te zetten.

14:35 Gepost door Totoff |  Facebook

12-06-12

Totoff ziet het zwart

totoff,voetbal,EK,Oekraïne,supporter,vuvuzela,

Supporteren OK.  Maar voor wie ?  Dat is de pijnlijke vraag die zich bij deze twee kenners van het edele voetbalspel stelt.  Bij gebrek aan eigen nationale manschaft wilden ze zich eerst inzetten voor oranje, maar dat biedt blijkbaar momenteel geen toekomstperspectieven.  Volgens ingewijden worden de oranjetickets zelfs aan dumpingprijzen op de zwarte markt gegooid - vandaar dan ook de zwarte toeter.  Ondertussen werd ook het hele lokaal al in de aangepaste kleuren gezet, en werd de stars and stripes maar uitgehangen in de hoop op betere tijden.  Europa bakt er ook op voetbalgebied niet veel van, straks worden de Grieken misschien nog kampioen.  Moeten de Amerikanen ons toch niet weer komen bevrijden, we zullen maar al naar Luik vertrekken voor de Tour de France !

10:44 Gepost door Totoff |  Facebook

07-06-12

Zo LOW (cost) vloog je nog nooit

Low flyer.jpg

Crisis alom, zo ook in de toeristische sector.  Nadat al eerder een cruise-schip te kort bij de kust voer, probeert men nu hetzelfde te doen met vliegtuigen.  Teneinde de schaarse toeristen een bijkomende attractie te bezorgen op het lege strand, vroeg de burgemeester van deze badplaats aan zijn neef de piloot om even enkele kunststukjes op lage hoogte te vertonen.  Opdracht gelukt lijkt ons, alleen kunnen waarschijnlijk de kinderen nu niet meer vliegeren op het strand.

13:11 Gepost door Totoff |  Facebook

21-05-12

Totoff's halen het feestboek uit hun beurs

totoff,clowns,facebook,google,beurs,speculatie,speculoos,feesboek

Nog maar net met de hakken over de sloot ontsnapt aan de griekse crisis, is de verleiding voor deze beide individuën weer groot om toch nog even het grote geld te gaan verdienen.  Maar het is allemaal alweer moeite voor niets : nog maar nauwelijks met blokfluiten, trommels en trompetten op de beurs gelanceerd duikelde het feesboek aandeel al meteen de dieperik in.  Nee, van zo'n club zou je toch geen vriend willen worden, laat staan of je ze leuk vindt.

22:02 Gepost door Totoff |  Facebook