23-12-16

Totoff Clowns in Kerstcircus Aalst

In deze eindejaarstijd waarbij men zich verdringt tussen de glühwein standjes en de kerstversieringen mag men zeker het nummer 1 spektakel niet vergeten waarbij de ganse familie rondom de magische cirkel van de circuspiste komt te zitten.

 

Voor de eerste keer wordt er naast de Flora-hallen te Aalst een groot tentencomplex opgericht waarin artiesten, draadlopers, acrobaten, clowns en dieren uit alle continenten hun beste kunnen gaan vertonen.

In een bijna twee uur durende demonstratie wordt men meegenomen op een reis door de bonte circuswereld om op een adembenemende wijze kennis te maken met de diverse manieren waarop mensen en dieren samenleven en werken.

 

Dit alles gebracht op een uiterst moderne en stijlvolle manier, waarbij alle registers van bühne en theatertechnieken worden uitgepakt om de toeschouwer op een overdonderende wijze in te pakken.  

Het geheel vindt plaats in een reuze viermast pagodetent met een absolute zichtbaarheid vanaf alle plaatsen op het gebeuren, waarbij dient vermeld dat deze tent heerlijk verwarmd is.

 

Door de prachtige choreografie van het evenement zal het publiek versteld staan voor het verbluffende meesterschap van de artiesten en betoverd worden door het majestueuze, de intelligentie en de schoonheid van o.a. paarden en papegaaien.

Voor de eerste keer zal men ook kunnen lachen in de moedertaal want de vlammse Totoff Clowns zullen met hun komische tussenkomsten het hele programma opluisteren.

 

Kortom een internationale cast van ruiters, dansers, acrobaten en clowns die het hart en ziel uitmaken van deze voorstelling.

 

KERSTCIRCUS AALST, brengt spanning, durf, glamour, passie en comedie in een spektakel dat lang in de harten van al wie het gezien heeft zal gegrift blijven.

KERSTCIRCUS AALST is een waar geworden sprookje, een levensdroom die in vervulling gaat, een glitterend spectaculaire theaterproductie die zowel de allerkleinsten als de gevorderde spektakelliefhebber zal aanspreken.

         kerst,circus,aalst,flora,florahallen,totoff,clown,nieuwjaar,2017,cirque,noël                                                     

Dit is de kwaliteit en standaard van shows zoals je ze maar zelden ziet buiten de grote ontspanningssteden als Parijs, Gent of Brussel.

 

Toegangsprijzen : Tribunes : Volwassenen : € 15,-- Kind (-12 jaar) : € 10,--

                                Loges : Volwassenen : € 20,--  Kind (-12jaar) :  € 15,--

Info- telefoon : 0465 674 157

 VOORVERKOOP

Tijdens de duur van de Kerstmarkt te Aalst heeft het circus een stand op de Hopmarkt waar men tickets en info kan ophalen, breng ons gerust daar een bezoekje voor een voorproefje ( dagelijks open vanaf 11 uur).

Voorstellingen zijn op elke dag om 14.00 uur & 17.00 uur.

Op 31/12 en 4/1 alleen voorstelling om 14.00 uur

De tent is heerlijk verwarmd.

 

09:25 Gepost door Totoff |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.