12-10-12

Totoff Clowns zorgen voor opwaardering democratie

Op de valreep nog een nieuwe actie waar wij toch zo sterk in zijn. Teneinde de stemmen van de belastingbetaler flink te laten doorwegen in het komende debat, zal het na lang lobbyen mogelijk zijn om gewoon met je VISA kaart te gaan stotoff,geld,yachtdreef,watersportbaan,visa,money,imf,dsk,banktemmen.  Geen oproepingsbrief noch identiteitskaart nodig, de uitgebrachte stemmen worden gewoon van je konto afgehouden - en wat nog beter is - pas volgende maand in rekening gebracht.

Er is een aparte tarief per partij en naargelang het gewicht van de kandidaat voorzien, zoek dit zelf maar even op de kieswebsite.  Dank zij dit systeem is het zelfs mogelijk meerdere stemmen op dezelfde kandidaat uit te brengen, ge moet niet verlegen zijn, laat u maar eens goed gaan, leef u uit in het electronisch stemhokje. 

Dit moet ongetwijfeld sommigen water in de mond doen krijgen.

Trouwens om de mobiliteit te verbeteren overweegt men om de volgende verkiezing gewoon via internetbankieren te laten verlopen onder hoogstaande supervisie van het IMF.  Zeer zeker waarde medeburgers dat is toch de vooruitgang nietwaar, niet voor niets waren de dappersten aller Galliërs de eersten om de "flexible friend" als betaalmiddel aan te nemen. Of in het latijn : Crasso ad tenues !

18:56 Gepost door Totoff |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.